Cześć dziewczyny.
Ja nim ogarnęłam śniadanie, spacer, sprzątanie i obiad, to zrobiła się już ta godzina...Ech....czasem chciałabym tak rano, tylko ja sama, z kawusią przed kompem. Muszę pomyśleć nad wysłaniem męża z dziećmi do Pl. Przynajmniej bym mogła naładować akumulatorki zanim kolejny maluch do nas dołączy
mama05 wszystkiego co najlepsze w dniu rocznicy ślubu dla Ciebie i oczywiście Twojego M

Bardzo fajnie się czyta to, co piszesz o Waszej miłości. Szczere i prawdziwe, a co najważniejsze, nie przesłodzone.;-)Pomysł z prezentem świetny
Czarodziejka powiem Ci, że ja ze swoimi dziećmi się nie wysypiam. Rzadko kiedy przychodzą, ale jak już, to mam pospane. Ja z tych, co to muszą mieć spokój. Nie dziwię się więc, że kiepsko spałaś.
Martuchaa Ty i Twój M tworzycie fajna parę. Do tego synuś....miodzio;-) No i życzę Ci abyś w przyszłym roku została majowa mamusią!
agagsm 2 litry piwa w siebie wlałaś?! jesuuuu mnie by uszami poszło
Słońce usg mam w środę, za sześć dni i .... Boje się
tasha31 czy Ty aby za wiele od siebie nie wymagasz?

9 miesięcy wszystko kumulowałaś, a teraz byś chciała ot tak, siup i już;-) Daj sobie czas, a zobaczysz, że nim się obejrzysz wszystko zleci. Zresztą patrz na to ile masz już za sobą
natusia301 co by nie zapeszać fluidków nie prześlę

Za sześć dni. Obiecuję

Póki co czuję się już dobrze fizycznie od strony ciąży, ale psychicznie.....wojna w środku trwa;-) Byle do środy.
Piranha widzę, że znowu coś nas łączy.;-) Moje dziewczyny mają super kontakt z moją mamą, ale ale za to z mamą mojego męża....no cóż. Szkoda słów. Przykre to bardzo, ale cóż. Takie życie. Ważne, że chociaż dzięki jednej babci wiedzą co dokładnie znaczy słowo BABCIA.
daria bardzo fajne te bluzeczki i praktyczne. Miałam taką (te co pierwsze pokazałaś), jak karmiłam Nelcie. Takie na ramiączkach też są ok.U mnie jeszcze sprawdzała się bawełniana koszulka rozpinana.
Kasia uk ale akcja z tą koleżanką

Że też ludzie tak potrafią, to mi się w głowie nie mieści. Mogłaby być dobrą aktorką. Wiesz, cała akcja z ciążą, poronieniem....tylko po to by kolesia przy sobie zatrzymać. Normalnie serial brazylijski
Axarai daj swojej malutkiej jeszcze czas. Niech rośnie zdrowa i silna, co by po porodzie jak najmniej kłopotów mamusi przysparzała.

Ponad 8 miesięcy za Tobą!