reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

dzien dobry wszystkim
01%20powitanie.gif

ja jeszcze 2 w1 ale cos mnie plecy pobolewaja i skurcze mam w nogach od gory do dolu;/ nie wiem od czego ;/
natusia ja sie zakwaszalam vitagyn c i lacibios femina ph w owulacje mialam nawet 4,0 a raczej jest synek :)
Martuchaa sliczna z was rodzinka :)oby teraz sie powiększyła o koljenego członka rodzinki:)
mama wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu spóźnione ale szczere :)
bubble4.gif

reklama
wiecie co mam takie pytanie do was :) bo jak do teo szpitala kaza wziac dresy to jakie beda najlepsze bluzki ? zeby jakos karmic;/ nie mam pojecia bo w polsce mialam koszule do karmienia a tu nie wiem co wziac;/
znalazlam cos takiego
hmprod

.... ja jestem w domku....
maskara, jesli bym wiedziala co mnie dzis bedzie czekalo to nigdzie bym dupki nie ruszyla....
Bleffff, bleffff ze strony mojej kolezanki. Wczoraj zadzwonila ze pilnie musze ja zawiesc do szpitala, jak cza to cza.... dzis rano czekajac w szpitalu pytam sie po co my jestesmy.... dowiesz sie, no kuzwa jade z laska a nawet nie wiem po co....po dwoch godz czekania na poczekalni zostala przyjeta.... pierwsze pytanie co sie stalo.....odpowiedz... poronilam ! Sluchajcie dla mnie szok... ja nawet nie weidzialam ze ona jest w ciazy ????!!!!....po wywiadzie okazalo sie ze to zadne kuzwa poronienie tylko zwykla@, ta piczka nawet testu zadnego nie robila a ciaze sobie wkrecila.... mialam ochote ja tam zostawic i jechac do domu....bylo mi wstyd przed lekarzem..... zawiozlam ja grzecznie do domku, podziekowalam za kawke, gdyz kawke mam w domku i jestem cholernie wsciekla.... juz nie pomoge!!!!!

Teraz mam tyle zlosci w sobie, ze ide skosic trawke i umyje okna. To bedzie moj relaks

Piranha, Natusia dziekuje, ja patrzylam na poprzedni cykl, czyli jest ok. Mam nadzieje ze jutro bedzie widoczny spadek a test pozytywny bedzie w sobote....jeszcze raz dziekuje za &&&&&&

Hallo Kochane!
Daria te koszulki są fajne, takie kupiłam w H&M, do tego geterki:-), mi moja gin dziś na wizycie powiedziała to samo, znaczy się zabrać sobie dresiki, paputki, jasia, kosmetyki, jedzenie stół szwedzki:szok:
Natusia Malutki przecudowny, a dlaczego Ty mu te boskie loczki obciełaś! Niedobra mamusia, niedobra!!!!!
Marta, śliczne zdjęcia, Ślubne jak z jakiegoś katalogu, Mały przystojniaczek, i M też, Bożesz jaka opalona kobieta i szczupła................... nie idę do lustra przez najbliższe dwie godziny!!!!
Madga ależ śliczna córeczka, o ja niedługo zobaczę swojego uparciucha!
Mama Gratuluję Rocznicy! Ale Ty masz prezenty co dziennie, jak zauważyłam:dry: M zapewne w siódmym niebie, Mój M był trochę rozczarowany, że za pierwszym razem się udało, bo liczyła na dłuższe moje zabiegi erotyczne (on ma ciągle mało)
Kinga, ja nie pijam alkoholu, ani mój M też, ale teraz od miesiąca chodzi za mną piwo z sokiem(podwójnym), ależ przewrotna ta ciąża:-)
Piranha jeszcze trochę, Kac był taki upierdliwy w dzień do roczku, a w nocy do dwóch lat, mam nadzieję, że Kaja szybciej przestanie!!!! Ale co tam, grunt, że taką ślicznotkę masz!!!!!

My już po KTG, wszystko ok, Malutka szaleje w brzuchu, nic się nie otwiera, "kupiłam" sobie wymaz na paciorkowca, i..................... uparciuch dalej siedzi!
No Kasiu to Cię koleżanka wkręciła, ale ona to co, taka niekumata, czy tak bardzo chce być w ciąży:rofl2:

Ostatnia edycja:
Axari super, ze u Was ok !!!!

To nie jest moja super kolezanka, to jest kolezanka mojej kolezanki i moze widzialysmy sie z 3 razy. Wiesz jak to jest, rano wszyscy do pracy a ja wolne tak wiec jak moge pomoc to jak najbardziej.... czy ona niekumata??? ja juz sama nie wiem.... ona jest pusta. Ja juz dzownilam do kumpeli, powiedzialam co to za elelment a ona w duzym szoku:no:. Nie wiem dla mnie to patologia albo jakiegos kolesia chciala sobie zatrzymac na " dziecko"...

Przepraszam, ale nie pamietam ...ktos prosil o moj wykres... oto on http://enpr.pl/3536/163249

Ostatnia edycja:
Natusia - ja używałam tylko gynofloru, więc innych globulek nie znam:no:
Mama - no wiem, że 13 kg to dużo w 3 tygodnie, ale strasznie mi się dłuży i tęsknię do starych ubrań:-D; elewacja mojego domu będzie w 3 kolorach: białym, szarym i czerwonym:-), mam czarny dach i grafitową, prawie czarną stolarkę okienną i drzwiową, więc te kolory będą ładnie odbijać
Kasia - o żesz...są ludzie i klamki, parapety i zamki...nie złość się, bo chyba nie warto:no:

a to ja sprzed ciąży (w czarnej bluzce to ja)P1080512.jpg

Axarai dzięki ..;))
no mam prezenty co dzień ;-)
ostatni schodzę na dół..mąż w pracy a w jadalni na stole kartka taka z poczty;-):-D
na pierwszej stronie czereśnie ...kartka czarno-biała..i tylko 1 jest bordowa...
w środku napis:
JESTEŚ WYJĄTKOWA..KOCHAM CIĘ
Twój Tom

i tak bez okazji co jakiś czas dostaję :))
Kocham Go a On mnie ---> jak będzie tak jak teraz między nami przez resztę życia to będzie cudnieeee:-D

Kinga dzięki :)
gdzieś balowała ?

Kasia no wiecie co ?????? miała tupet "kumpela"..

Natusia dzięki kochana ...
chcielismy robić rocznicę w restauracji i zaprosić przyjaciół z naszej paczki ,ale zdecydowaliśmy się za tą kasę zrobię elewację ..
w restauracji będzie za rok-taka okrągła 10ta :-)

Daria dzięki ..wcale nie spóźnione ..rocznica jest dziś :)
a koszule fajne ..

wrócilismy ze spaceru ,zjedliśmy pyszny obiadek-dzieci aż cmokały:-Duwielbiam dla nich gotować ..
teraz Tom poszedł z Nimi na rowery a ja woskowanie nóg i bikini:-p no i bb na chwilę odpaliłam ;))

Tasha zostaw sobie trochę ciałka po porodzie ..bardzo chuda byłaś ...
ile ważyłas wtedy??
a elewację będziesz miała ładną ;) potem oczywiście fotosy :))

Ostatnia edycja:
Pirania - kochana, nie chcę przepukliny pępkowej, podziękuję za nią:-), wystarczą mi moje wałeczki, których jeszcze do końca się nie pozbyłam; katarek już odpuszcza, ale jeszcze trochę go słychać, i nocka dziś trochę lepsza:-), ucałuj Kajutkę w te piękne duże oczęta:-); a jeszcze o oczach... mój synek ma niebieskie po dziadku:-D, bo i ja i mój M mamy brązowe, Sonia póki co ma ciemnoniebieskie, zobaczymy czy takie jej zostaną, też jestem ciekawa, synek podobny do rodziny mojego M, córeczka to wykapany tatuś a do mnie moje dzieci niepodobne:-D, czyżby listonoszki???:-D:-D:-D

reklama
mama a taka zakrecona jestem przed tym porodem ze myslalam ze wczoraj mieliscie;)
matko musze jechać kupić koszulki i jeszcze jakies dresiki a z tym dresami to mam problem zeby dostac ;/ mama jak mnie widzi w dresach to sie ze mnie smieje bo mi wszystkie tak wisza;/
axarai tu w szpitalach obojętnie na jakim oddziale masz menu i sobie wybierasz co chcesz:) a kobiety w ciazy nie maja ograniczanego ta jak w polsce tylko moga jesc prawie wszystko bo oni twierdza ze wtedy dziecko ma treściwy pokarm :)

Do góry