reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
no bo tak właśnie się zastanawiałam, że np. Ja się staram o dziecko mając tylko albo aż 32m2 - więc wiadomo że oddzielnego pokoju dziecko nie będzie miało, jak pracowałam i mieliśmy 2 pensje to mniej więcej 3,5 tys na 2 osoby było - ale czy jakbym Ja albo inna osoba z takim "majatkiem" się starała o adopcje czy takie warunki będą wystarczające:eek: Jeśli się mylę i patrzą nie tylko na na stronę materialną to bardzo się cieszę:tak:
dana - te większe opakowania po 12 szt są mi bliższe :-p ale nie na 1 raz , bez przesady :-D

No cóż, mój mąż miał swoje upodobania. Kupowalismy więc zawsze te same. Raz nawet była taka mega paka. Jakaś promocja:-D
Anastazja a ja mam łazienkę piętro niżej, ciekawe jak by na to patrzyli?

P.S. Pies mi zwiał, pewnie się gdzieś rozmnaża z jakąś sąsiadką. I pewnie wyjdzie mu to szybciej niż mnie:-(

Ostatnia edycja:
Hahaha Danao - zebysmy my sie rozmnazali tak jak psy;D Jak ja bym chciala miec @ 2 razy w roku i jak tylko mam ochote to zaciazyc bo zawsze wyjdzie;D

A ja mam dzisiaj jakies dziwne ciagniecia w pachwinach ;O I jeszcze do tego pobolewanie w dole plecow;] Dziwne - nigdy czegos takiego nie czulam;]

Cześć dziewczynki
biggrin.gif

Nadal nie ma @... tempka wysoko, chociaż dzisiaj delikatnie spadła... no ale zobaczymy.... nie nakręcam się i proszę nie nakręcajcie mnie również... Uważam, że @ przyjdzie tylko z opóźnieniem... fakt nie czuję się jak na @ ale zobaczymy
biggrin.gif
możliwe, że jednak fasolinka, ale nie nakręcam się... to dopiero 2 dni spóżnienia...

hej laseczki

sun7 pewnie @ się spóźnia ale wiesz &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&;-)
kasienka a może nereczki się odzywają?
danao a jakiego masz pieska? bo ja mam sznaucera z latlerkiem mieszańca :) ma już 8 lat (Pati) i ma synka 29 maja urodzony (akurat w moje urodziny ) i jest taki słodki :tak::-)

u Nas piękna pogoda się zapowiada ,idę kawkę zrobić ....

kasienka - może niewygodnie leżałaś, Ja tak czasami mam :tak:
dana - pies się odnalazł?
sun - cóż mam Ci napisać, pewnie jest tak jak mówisz , spóźnia się @ , złudnie dając Ci nadzieję, ale tak samo jak u siebie - będę w Ciebie wierzyła do pierwszej kropli :cool2:
zuzanka - kawusia zrobiona ? ;-)

Ja się zbieram do pracy, zajrzałam żeby sparawdzić sun :tak:

Anastazja ale ja się nie łudzę... wogóle nie mam jakiegoś ukierunkowania... jak przyjdzie @ to nie będę płakała... a jak będzie fasolka to będę bardzo szczęśliwa i tyle...

anastazja

kawusia zrobiona ale już też wstawione pranie ,zaraz koniec ,mam wolne to korzystam aby zrobić porządki piorę poszewki na poduchy bo mam rogówkę taką dużą i duuuzio poduch dużych a poszewek nie prałam ooo i jeszcze trochę , dzisiaj przychodzi mój fotel do pedicure i masażu :)

kochana jeśli można wiedzieć to czym się zajmujesz?

sun7
i dobre podejście ja też w tym cyklu taki mam zamiar nie płakać nie płakać ale i tak życzę II &&&&

reklama
Do góry