anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
ja się własnie przykładam do rozpoczęcia starańniby już decyzję podjęliśmy, ale jeszcze nie możemy się za to zabrać (a jak się zabieramy, to wciąż z zabezpieczeniem).
Dzisiaj jest kiepski dzień na denerwowanie stałej bywalczyni tego wątku

Proszę czytać ze zrozumieniem - tutaj sa osoby które się starają rok / dwa  i więcej - które mają prawdziwy problem z poczęciem dziecka. Czy to jest takie trudne przeczytać PROBLEMY Z ZAJŚCIEM W CIĄŻĘ
 Proszę czytać ze zrozumieniem - tutaj sa osoby które się starają rok / dwa  i więcej - które mają prawdziwy problem z poczęciem dziecka. Czy to jest takie trudne przeczytać PROBLEMY Z ZAJŚCIEM W CIĄŻĘ Przepraszam jeśli kogoś uraziłam - ale takie jest moje zdanie na ten temat!
butterfly - a nie rozpinała ci się ta sukienka ? ;-) bardzo seksownie i odważnie , Ja mam za dużo ciałka i niestety nie mogę w takiej wystąpić :-(

Ja i Wam tutaj i na wykresie piszę ze wiem że nie wyszło tym razem, że znowu klapa - mój rozum to rozumie, ale wiecie że moje serducho nawet jak przyłazi @ jeszcze ma nadzieje , że może jestem w tym niewielkim % kobiet które w ciązy mają 2
 Ja i Wam tutaj i na wykresie piszę ze wiem że nie wyszło tym razem, że znowu klapa - mój rozum to rozumie, ale wiecie że moje serducho nawet jak przyłazi @ jeszcze ma nadzieje , że może jestem w tym niewielkim % kobiet które w ciązy mają 2