reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

Dokładnie masz racje , musimy przystopować z nagabywaniem , ale czasami ponosi :sorry: na tym zwłaszcza wątku tak bardzo są potrzebne pozytywne emocje :tak: bo z jednej strony jak któraś chwali się pozytywnym testem to jest taka myśl - a dlaczego to nie Ja, a dopiero później cieszenie się, że skoro jednaj z nas " długowiecznych" staraczek się udało to i mnie się w końcu kiedyś uda :tak: Też tak macie ? ;-)

Też tak mam... ale to jest chyba normalne... może dlatego, że tak długo się staramy i ciągle nie wychodzi...a tu nagle jakaś piszę "udało się, jestem w ciąży" - cieszymy się jej szczęściem, ale same mamy doła, że nam nie wyszło... Trzeba czekać na naszą kolej... i tyle...

reklama
Hej!
Ja troche przygłucha dzisiaj jestem po weekendowym maratonie koncertowym:-D
Sun kciuki ogromne, jak dla mnie tpo jest spooooora szansa, ze to własnie fasolka! Tak z ciekawości, często Ci się opóźnia okres?

P.S/ Lodówka mi się zepsuła:wściekła/y::-(

danao miałam jeden taki cykl, w którym okres spóźnił mi się kilka dni... ale wtedy tempka skakała jak oszalała... a teraz rośnie... ;-)

Cześć dziewczyny!!! witam się z wami
yes2.gif
po szalonym weekendzie miałam być już dziś w pracy ale tylko sobie podniosłam ciśnienie
eek.gif
baffled5wh.gif
zerwałam się rano i pojechałam po umowę i podskoczyłam do całej mojej "szefowej" ale jej nie było to do niej zadzwoniłam ale się okazało,że jej dziś nie będzie i mam przyjść jutro tylko dać jej umowę i bla bla i poczekać bo ona musi coś pozałatwiać
baffled5wh.gif
nie rozumiem tego ale O.K bo umowę dostałam od dzisiaj do 31.01.2013 roku. No zobaczymy co to będzie jutro i kiedy będę mogła w końcu zacząć... Na weselu było bajecznie!
laugh.gif
yes2.gif
ale się nadynialiśmy z G :) tańczyliśmy całą noc ( z przerwami na regenerację ) wariacje takie,że mnie nogi bolą do dziś
laugh.gif
wczoraj byliśmy na poprawinach i tak nam zeszlo jakoś :)

Butterfly wstaw fotkę, wstaw. Zresztą chyba o ile pamiętam, obiecywałaś:-)
Kwiatuszek dobrze prawi:-) Denerwują nas czasem kobitki, które witają sie na forum i po kilku dniach juz zachodzą w ciażę. Zaś w sytuacji, gdy udaje się zafasolkować którejś z starających się rok, dwa i więcej sytuacja wygląda zupełnie inaczej. Cieszymy się i to bez zazdrości. Własnie dlatego, że skoro udało się jej to i dla nas jest nadzieja.:tak::tak:

ja się własnie przykładam do rozpoczęcia starań :) niby już decyzję podjęliśmy, ale jeszcze nie możemy się za to zabrać (a jak się zabieramy, to wciąż z zabezpieczeniem).

reklama
Butterfly - ladna ta sukieneczka;) Kolor swietny;)

Js bylabym zazdrosna gdyby sie okazalo ze ktos z mojego otoczenia jest w ciazy. Ale jesli ktoras z was tutaj zaciazy, to moze rozpocznie ten dlugo oczekiwany baby boom!

Ja tak jak wczesniej powiedzialam ten cykl spisuje na straty he;) Malo bylo przytulanek i to chyba musial by byc zloty strzal hehe;D Ale nie przejmuje sie tym. Kiedys sie w koncu musi udac... ;] Bola mnie (.)(.) juz od paru dni, wiec pewnie @ przyjdzie jak w zegarku za 9 dni;)))
Aha - a co do tempki to mi zawsze spada w dzien, w ktory dostaje @. Wiec Sun, dalej &&& za ciebie;)

Ostatnia edycja:
Do góry