kwiatuszekq20
Fanka BB :)
sun &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

bo zawsze tak jest , że jak jedna to zaraz i następna 

Ja sobie na zimę postanowiłam kozaki bez obcasów, niech nawet brzydkie będą ale żeby był ciepłe i z gumową podeszwą i żeby ta guma trochę do góry podchodziła, bo jak znowu będzie mokra zima - to gumiaki jak nic trza będzie kupować 
i niech będzie co ma być, bo przez prawie rok w 2 fazie starałam się nie pić alkoholu, no ale ileż można się ograniczać, a sądząc po moich temperaturach na wykresie to czekam na @ i postanowiłam że wracam do biegania, bo przez ostatnie 3 tyg przytyłam znowu 

na tym zwłaszcza wątku tak bardzo są potrzebne pozytywne emocje
bo z jednej strony jak któraś chwali się pozytywnym testem to jest taka myśl - a dlaczego to nie Ja, a dopiero później cieszenie się, że skoro jednaj z nas " długowiecznych" staraczek się udało to i mnie się w końcu kiedyś uda
Też tak macie ? ;-)