kwiatuszekq20
Fanka BB :)
sun &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
ale się cieszę ;-)

bo zawsze tak jest , że jak jedna to zaraz i następna 

Ja sobie na zimę postanowiłam kozaki bez obcasów, niech nawet brzydkie będą ale żeby był ciepłe i z gumową podeszwą i żeby ta guma trochę do góry podchodziła, bo jak znowu będzie mokra zima - to gumiaki jak nic trza będzie kupować 
i niech będzie co ma być, bo przez prawie rok w 2 fazie starałam się nie pić alkoholu, no ale ileż można się ograniczać, a sądząc po moich temperaturach na wykresie to czekam na @ i postanowiłam że wracam do biegania, bo przez ostatnie 3 tyg przytyłam znowu 

na tym zwłaszcza wątku tak bardzo są potrzebne pozytywne emocje
bo z jednej strony jak któraś chwali się pozytywnym testem to jest taka myśl - a dlaczego to nie Ja, a dopiero później cieszenie się, że skoro jednaj z nas " długowiecznych" staraczek się udało to i mnie się w końcu kiedyś uda
Też tak macie ? ;-)