reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witam:) sie pierwsza:szok::)

Ja wlasnie skonczylam sprzatac zjem sniadanko i mykam po coreczke do przedszkola:) dzis rowniez chetnie poszla:)

Zyrraffko jesli bole Sylwi zaczynaja sie tak pod wieczor to napewno sa to kolki z Amelia miala tak samo miedzy 18-19 zaczynaly sie bole i tak do 23 plakala w glos:(
no i zdarzaly sie jej do poludnia:( ciagle plakala....

Emaila bedzie git!!!

Kasiu wierze ze wiesci nie beda zle!!! kiedys trzeba by bylo sie spotkac:)

Zyraffka- super wieści kochana. Oby tak już zostało.
Julia- wam też gratuluje bezproblemowego pójścia do przedszkola :)
A ja leże w łóżku dalej. Siedzi dzisiaj ze mną szwagiereczka i bawi Jasia. Z nudów wzięła się za sprzątanie moich brudów :) Ale ona to lubi i zawsze mi pomagała jak była potrzeba. Jutro tatus bierze wolne. Mam nadzieje,że to leżenie wyjdzie mi na dobrze i dzidziuś się zadomowi na dobre.

Emailo chyba przechwalilam moja corke:( panie dzis mi powiedzialy ze dala popalic plakala caly dzien:(:(:( a ja tak sie cieszylam i mialam nadzieje ze my kryzysu niebedziemy miec a tu klops;/ ja taka zadowolona bo tyle rzeczy zrobilam i pozalatwialam spraw,jakos zauwazylam ze dobrze na mnie to wplywa mam chec na wszystko ale teraz gdy Amelka plakala zaczynam sie zastanawiac....

i tu pytanie do Zyrraffki:
Zyrraffko kochana powiedz mi kiedy mozna sobie odpuscic ile mam dac jej czasu na adaptacje?

julia nie ma reguły. Mój łukasz chyba z 1,5 miesiąca płakał ale tylko przy oddawaniu,później nie było problemów. Teraz nasze dzieci są w takim głupim wieku, że miesiąc jest wszystko dobrze, następny nie chcą chodzić itp.Nie zniechęcaj się. Amelka jest tylko 4 godziny w przedszkolu, to jej napewno tylko na dobre wyjdzie i Tobie także. Daj jej jeszcze troszkę czasu to dopiero kilka dni.

reklama
Do góry