reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

Emalia trzymam kciuki za wizyte ;)
Aga zaciekawil mnie ten sos taki orientalny chyba poszukam w sklepie kuchnie swiata moze tam go znajde ;)
Zjola jestes dzielna podziwiam Cie i tak trzymaj!!!
Atyde jejku masakra z tym autem jakies pechowe chyba sie go pozbadzcie skoro tylko Wam dodatkowe koszty generuje zamiast sluzyc Wam
Kamea i jak leniusykowanie :) stowrzylas cos?
Amalfi &&& za wizyte jutro
ha ja kupilam 1 sukienke i narazie d kolejnego badania nic juz nie kupuje z ciuchow na pewno chce sie upewnic ze to coreczka tam siedzi, a i zrobilam pantofle krolewny dla niej :) malusienkie. Wklejam zakupy i butki
IMG_0299.jpgIMG_0300.jpgIMG_0301.jpgIMG_0302.jpgIMG_0303.jpg

reklama
DOTKA sos TIKKA a nie TAKI ;-)a jaki rozm tej kiecki masz? A podrugich ciuszkach widze, ze dalej w niebieski lecisz ;-), a buciki maciupenkie rzeczywiscie, słodziutkie

bo akurat znalazlam takie i mi sie spodobaly ale dziolsze tez w niebieskim ladnie :) napisalami taki orientalny, wcale sie nie pomyslilam :p kiecka na 3-6m

Hej, ale wczoraj wymęczona wróciłam. A co dziennie chce mi się spać tak ok. 14-15, ale dziś coś plamię a to dopiero 22 dc. Boję się, w piątek zrobię test jak zdążę przed @.
Dotka, śliczne ciuszki, sukienka bajeczna, a butki to mega kosmos.
Kamea, decyzja podjęta, po naprawie samochód sprzedajemy.
Zjola, podziwiam Cię, że masz w sobie tyle siły. &&& za Ciebie kciuki.

hej jestem

emalia no co ty....nie rob jaj,,&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& daj znac...

atyde czekamy trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&&&&

docia sliczne,,ale pantofle bija mnie na łeb....wowww

Emalia mam nadzieje ze bedzie ok ze to falszywy alarm ale nie bagatelizuj jak krawisz to do szpitala jedz, moze potrzebujesz cos na podtrzymanie

Atyde faktycznie cos predko, moze to dopiero plamienie okoloowu?

Amalfi kocyk super ;) ja w zyciu takiego bym nie zrobila

dotka kiecka śliczna-ja Ci powiem że jakbym miała córkę to i tak bym jej wszystko niebieskie kupowała :) Tylko na pewno wybór mniejszy w tym kolorze....

emalia-odezwij się bo się martwimy! Może to tylko lekkie krwawienie?
amalfi wow-ile czasu robiłaś?

reklama
DOTKA bedziesz na wolnym siedziec to zrobisz taki kocyk ;-)

MARTA ze 3 dni, bo fajnie sie robilo, najgorsze bylo chowanie tych nitek, bo jest w dwoch kolorach.

Ale mam zły humor od 2 dni :-(, jakiś stan depresyjny, nie czuje sie dobrze tyjąc, czuje sie okropnie kupując coraz wieksze bluzki, masakra jakaś. Wczoraj wyszłam na sklepy i poprostu musialam cos sobie kupic, ale w dawnym rozm, wiec mogłam kupic jedynie tylko buty, a nie lubie kupowac butow w Irlandii, ale musiałam kupic cos co bede mogla jeszcze włozyc i kupiłam 2 pary, na szczescie przeceniają letnie.

Ostatnia edycja:
Do góry