reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

reklama
Dzień dobry :)
Piątek dziś :happy:

AGA a nie moglabys przyleciec o 5.00 do mnie posprzatac(mam małe mieszkanie) i na 7.00 bylabys juz w domu ;-)
Amalfi o 5tej to Ja jeszcze śnię :-D:-D

Dotka będziesz miała jeszcze czas aby odpocząć przed porodem :tak: i słusznie!

Kwiatuszku Ja nie oglądałam bo w pracy byłam ale w weekend na pewno będzie powtórka i obejrzę na pewno bo oglądamy Geslerową całą rodziną,lubimy bardzo:)

Aga to trzymam kciuki za imprezke, a jaka tookazja i jak menu? dopiete na ostatni guzik? juz chyba masz poprzygotowywane jedzonko jakies

Amalfi Ania ma sie git a Jurek? :D jak dobrze ze dzis pt, ale powiem Wam ze w pracy czas i w ogole dni szybciej zapierniczaja niz na zwolnieniujeszcze niecale 3 miechy i grudzien bedzie wolny caly moj :D lubie grudzien i ten swiateczny mikolajkowo-choinkowy klimat - doczekac sie juz nie moge!

Aga to trzymam kciuki za imprezke, a jaka tookazja i jak menu? dopiete na ostatni guzik? juz chyba masz poprzygotowywane jedzonko jakies
Dotka wszystko będę robić jutro z samego rana.
Porobię zdjęcia i wkleję w wekeend.
Okazja jest taka ze przychodzi brat mojego męża z dziewczyną.
Menu się zmieniło po pogoda ma być cudna więc robimy grilla.Gdybyśmy siedzieli w domu musiałabym menu inne wybrać a na grilla to można dużo zrobić i nawet bardzo szybko.
Ogolnie robię sałatkę gyros uwielbiam :-)
Będą kiełbaski
Udka w sosie tikka
Pieczone ziemniaczki nadziewane cebulą i przyprawione przyprawą do ziemniaków
Szaszłyki długości 30cm (wczotaj kupiłam takie długie patyki)bosko będą wygladały :)
Pomidory w śmietanie
Grzanki robione na grillu z sosem czosnkowym
...i do tego owoce,ciasto(kupię sernik),czipsy i take tam różne przekąski:)

Dla mojego męża to okazja że spotyka się z bratem.Ostatnio oni nas gościli więc teraz wykazać musimy się my :-)

Koralikowa chodzisz do pracy i ci nie płacą?

Dobranoc!
dokładnie ..........dzisija umowe dostaklam i totalnaa porazka....

docia ja nawet z nimi nie gadam ,bo ja z tych nerwowych i bym ich nawyzywała:(((

amalfi takk tak wiem..

zjola ja tez czytam kochana...

kwiatku ja tez czekalam na weekend,mam dosc tej pracy--zawsze sie ciesyzlam,,teraz mam CW:angry:

aga udanej imprezki,zazdraszczamm:)))

U mnie leje,wieje masakra..

reklama
AGA no niezłe menu :szok:, a sos tikka znam, mam w robocie, nigdy nie spróbowałam i nie mam zamiaru ;-)
DOTKA moj Jerzy tez sie świetnie czuje, teraz bryka po obiedzie, bo chyba mu sie chciało kapusty zasmażanej , bo juz trzeci dzień ją gotuje, tzn wczoraj mialam odgrzaną , a dziś swieża znow musiałam zrobic, bo sie domagał ;-)
KORALIKOWA bedzie dobrze, zobaczysz

Do góry