reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

reklama
hej

ja juz po pracy,,uwielbiam konczyc tak szybko:0

U mnie goraco,,słonko daje czadu--super...

aga no super plan,przemebluj jasne,mała zmiana a jak ucieszy:))..ale w tej palecie ile kolorow,nono dla kogo ty sie tak stroisz...branse cienie..hmmm

dociA Aga u mnie mam starych prykow i oni poprostu wstaka o 5,,klada sie z kurami o 18...non stop sie czepiali mnie,ze moj syn chodzi sobie w domu..ze po schodach schodzi-no masakra..az powiedzialam,zze wezwe policje o nekanie iw yzywanie...dali mi spokoj...

A ja o meblach nowych marze..tzn łózko(moje jzu sie nie sklada) rozwalone...i dywan...komody,,ehhh

Aga super te cienie i ile kolorkow ;) tez mam jene taki ze duzo kolorow ale krotko sie trzymaja na powiekach i kolor niby intensywny w pudelku a na oku juz nie to samo wiec dobrze ze masz przetestowane :)

KORALIKOWA :szok::szok::szok:
AGA ja nie cierpie zmian, a niedlugo czekaja mnie dwie, jedna z nich na bank wstrząśnie moim zyciem, druga moze tylko tygodniem z zycia ;-)

reklama
To strasznie drogie rozmowy macie, a on nie ma skypa? Ja mamie zaraz laptopa kupilam w dwa tyg nauczyla( musiała nauczyc sie ) obsługi skypa i podstaw i teraz gadamy codziennie

Do góry