reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

kochane moje dziewczyny!!!!!!!!!!
co tu sie ostatnio dzieje? wczoraj doczytalam na fb o emalii kochana, trzymaj sie dzielnie!!!!!!! bardzo mi przykro.........

kasiulko kochana wiesz jaki charakter ma ten guz? chodzi o badanie hist-pat, bo to ważniejsze niz rozmiar? musi byc dobrze, nie ma innej opcji!!!!!!!!!!!! niech moc bedzie z Toba! kazda z nas mysli o Tobie, pomodle sie za Twoje zdrowie, głowa do góry!

milusia
juz tylko kilka dni, nie moge sie doczekac fotek, zdrówka dla Was i chłopaków, oby sie wszystko udało tak jak sobie wymarzyłas!
zyrafka wszystkiego najlepszego dla sylwuni, ale czas szybko biegnie;)
mimi. witaj, pisz z nami jak najwiecej!!!!!!!!!

Kubus zdrowy, ale ja sie czuje nienajlepiej bóle głowy mam już od pol roku, a teraz jeszcze utraty przytomnosci, diagnozy nie ma, we wtorek bede miala tomografie komputerowa, wiec sie moze wyjasni, troche mnie to stresuje, a dzisiaj pogrzeb meza kolezanki 29 lat zostawiła małe dzieci: 5letnie i roczne, pękł jej tętniak, nie mogę przestac o tym myslec, podobno 10%ludzi ma tętniaki i to sie jeszcze zbiegło z moim badaniem, jestem kłebkiem nerwow grrr

milego dnia i oby forum stało sie szybciutko weselsze!!!!!!!!!!!!!!

Staram się pisać ale w tej sytuacji co jest u Was na forum to az nie wiem sama co pisać a i jeszcze za bardzo nie wiem jak się tutaj poruszać :)

Trzymam kciuki aby tomograf wyszedł dobrze ...

A ja poproszę dzisiaj o kciuki o 14:20
bo będę miała gastroskopię robioną :crazy:

reklama
mama kubulki mam nadzieję że tomograf Ci coś wyjaśni.
Bo ja w zeszłym tygodniu też miałam nieciekawą sytuację, w pracy zawroty głowy, nie mogłam chodzić, bo chociałam jak pijana, badania krwi OK, tomograf OK, teraz muszę zrobić jakieś badanie związane z błędnikiem.

A przede wszystkim trochę zluzowałam.... już tyle nie pracuję.

Jak znajdę kiedyś chwilę i będą ciekawsze okoliczności to wam coś napiszę więcej. Od września jestem uczniem szkoły gastronomicznej - w zawodzie kucharz:)

mamakubulki jejku straszne to co piszesz o tej młodej kobiecieco zostawiła 2 dzieci ;((
mam nadzieję że tomografia nic złego nie wykazała. Trzymam kciuki za Twoje zdrowie!!

mimi. kciuki zaciśnięte!

a u mnie też tak sobie, chyba za dużo się na necie naczytałam o skracającej się szyjce na moim etapie ciąży i tak bardzo się teraz boję o moje maleństwo, bo 2,5cm szyjka to bardzo krótka...
ja też prosze o kciuki i o modlitwę za moją ciążę bym ją donosiła i urodziła zdrowego synka!! proszę...
teraz staram sie jak najwiecej leżeć, żadnych porzadków w domu, tylko rano śniadania robię dla mnie i Natana, potem zabiera go teściowa na pól dnia, no i na obiady chodzę do teściowej a tak to prawie cały czas leżę.

Witam!

czytajac wasze Posty bardzo duzo z was prosi o kciuki!co to sie dzieje ze tak duzo osob dotyka krzywda..:( wiec z kazdej osobna gwarantuje moje Mega kciukasy!!!!! Bedzie dobrze kochane!

Mamo kubulki jestem ciekawa co jest nie tak ze tak mdlejesz..;/ daj znac i oczywiscie kciukiasy trzymamy:)&&&&&&&&&&&&&&&&

Kasiulka juz wiesz cos kiedy operacja? oczywiscie trzymam kicuki za pomyslny przebieg operacji i wogole musi ci sie udac,niema innej opcji&&&&&&&&&&&&&&&&&

Nadiko trzymam kciuki zeby na wizycie okazalo sie ze szyjka sie nie skraca i zeby te dni szybko lecialy do koncowki,kazdy jeden dzien jest wazny!&&&&&&&&&&&

Emalia trzymam kiciuki&&&&&& cokowiek to znaczy, mam nadzieje ze sama sie oczyscilas bo ja niestety musialam miec zabieg;(

Nadika - ja od połowy ciąży z Bartkiem miałam szyjkę 2,5cm i rozwarcie na 2,5 palca - brałam coś tam z magnezem i co? musiałam mieć cesarke bo wszystko staneło tak jak w ciąży i ani drgnęło przez 20godz... na pewno musisz się trochę martwić i uważać,oszczędzać się ale póki co nie panikuj!

mamakubulki jejku straszne to co piszesz o tej młodej kobiecieco zostawiła 2 dzieci ;((
mam nadzieję że tomografia nic złego nie wykazała. Trzymam kciuki za Twoje zdrowie!!

mimi. kciuki zaciśnięte!

a u mnie też tak sobie, chyba za dużo się na necie naczytałam o skracającej się szyjce na moim etapie ciąży i tak bardzo się teraz boję o moje maleństwo, bo 2,5cm szyjka to bardzo krótka...
ja też prosze o kciuki i o modlitwę za moją ciążę bym ją donosiła i urodziła zdrowego synka!! proszę...
teraz staram sie jak najwiecej leżeć, żadnych porzadków w domu, tylko rano śniadania robię dla mnie i Natana, potem zabiera go teściowa na pól dnia, no i na obiady chodzę do teściowej a tak to prawie cały czas leżę.

Dziękuję za kciuki ... straszne badanie :-(
Prawie się udusiłam i już odlatywałam ... normalnie koszmar ale wyniki dobre a to najważniejsze ...

Hej.
Wpadam tylko z prośbą o kciuki. Na 14-tą mam wizytę u ginki. W sumie sama nie wiem za co te kciuki, chyba za to żeby było dobrze, cokolwiek to znaczy :-(

Trzymam zaciśnięte ...

reklama
Jestem. Dziękuje za kciukaski, bo jak zawsze pomogły ( jeżeli możmna na to wszystko patrzeć ,że i tak się dobrze skończyło)
Wygląda na to ,że poroniłam w niedzielę. Macica się ładnie oczyszcza i raczej zabiegu nie będzie. Dostałam profilaktycznie antybiotyk i Feminatal ,żeby szykować organizm. Ginka mocno wierzy ,że nastepnym razem nie powinno być problemów. Mam zrobić wyniki i betkę przed samą wizytą ,którą mam 1.10. a po wizycie będziemy myśleć o terminie staranek. Wstępnie po 2 @ , ale może będzie szybciej. Zobaczymy.

Mimi- dobrze ,że wyniki dobre.

Kasiu- cały czas jestem myślami przy Tobie serduszko. Bądz dzielna. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Milusia- jak tam zdrówko? Powiem ,że Ci zazdroszczę tego wszystkie. Może kiedyś? Kto wie? Jak będzie mnie stać, na takie z pompą to jeszcze się zdecyduje.Życie pokarze.

Do góry