reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
witam się ..dzieci oddelegowane ja przy śniadanku:)

Koralikowa jak głowa....?

Zjola każdego dnia masz moją porcję &&&:tak: kiedy poprawka?

Kahaka wstałyście ?? jak sąsiad?? jeszcze szura meblami?
wiesz co z Wikulą ???
a w ogóle to ostatnio myślę o Lilith ...taka fajna laseczka ...szkoda ,że już nie zagląda :-(

Amalfi jak psinka???

Balbinka jakaś bluzka do mnie doleciała.....to Twoja ???:-D
żeby aż tak szmaty latały to :shocked2:;-)

Dorotko kochana miłego dnia Tobie i uściski dla dziewczynek :)

Nikusia,Kinga,mmm,Lopop i reszta gangu miłego dnia ,chwili oddechu i smakowitej kawy:)

Witam się :-)
No ja jakoś dziś kawy nie :no:... ale herbatka jest ok :tak:... Generalnie lekkie przeziębienie mnie trzyma...ale żyję... Dobrze, że jeszcze te kilka godzin i weekend :-)
MIŁEGO DNIA !!!

Mama - ja ze względu na dietę nie mogę ani soku z malin ani cytryny :no: więc sama herbata ale to już pije 3 kubek :tak:
No ja jakoś złapałam ból gardła chyba w poniedziałek... ale teraz kapie mi z nosa...masakra toż ja nigdy chora nie byłam tak wiesz,:confused2:... no jak w ciąży byłam to ostatni raz kiedy chorowałam, żeby ciekło mi z nosa...ciąża mi nie grozi a katar jak widać tak!!!!
No ale jeszcze chwila i do domku :tak:

Witam

ZJOLKA 00020491.gif000204A1.gif00020490.gif000204A6.gif0002049E.gif

dziewczyny zdróweczka!!!! wiem jaki to ból bo sama walczę jeszcze z grypą...ale już mi lepiej:]

Nikusia mi tez ciąża nie grozi ...włąsnie się zdzwoniłam z kumpelą i wszystkie rzeczy i sprzęty będę się z Nią dogadywać na odsprzedanie po kosztach bo na co mi to ...a za zebrane pieniążki kupie cos dzieciom :)
mam fotelik samochodowy
wózek spacerówkę
łózeczko
2 komplety poscieli z gluucka
ubranek całą masę
bucików
bujaną krówkę
i masę innych rzeczy ...

Kinga i Tobie zdrowia ..ehhh ta pogoda,te wirusy..

ja juz ogarnęłam domek i mam wolne ..chyba sobie tej kawki zrobię bo mi czegoś brakuje :-p

reklama
Do góry