reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

reklama
Zobacz załącznik 502095Zobacz załącznik 502096Zobacz załącznik 502097
Wczoraj skończyłam kocyk, dziś wklejam. Bede pozniej , jak wroce z roboty.
piękny

amalfii sliczny kocyk- ja ostatnio tez jeden wydziergalam ale zajelo mi to ze 2 tygodnie:confused2:tak po godzince dziennie:sorry:
Ja juz po przeprowadzce,nadal zalatwiamy wszelkie sprawy papierkowe:szok:masakra ile tego jest. dlugo tez nie mialam neta dlatego z nudow chwycilam za szydelko bo to akurat mozna wszedzie robic czy to na kanapie czy na lezaku w ogrodzie- bo akurat ostatnie 3 tygodnie byly bardzo cieple. moja ukochane koraliki i sznurki jak narazie leza i czekajá az sie dorobie jakiegos biureczka.
no wiec oto kocyczek, poxniej 4 papierowe serducha ktore wykonalam tuz przed wyjazdem dla znajomej bo zamowila. A ostatnia fotka grzybki ktore znalexlismy w miniony weekend a wczoraj ulepilam z nimi pierogi 115sztuk-chyba do swiat juz sie nie chwyce za pierogi po tym wczorajaszym lepieniu.
Zobacz załącznik 502129Zobacz załącznik 502130Zobacz załącznik 502131Zobacz załącznik 502132Zobacz załącznik 502133Zobacz załącznik 502134
ślicznie

Witam się .
W nocy zaczęłam kolejną czapkę dla małej ,ale sprułam ...:rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D

Cześć dziewczyny

Amalfi bardzo ładny kocyk :tak:
Dotka aukcja kończy się za godzinę,siedzę jak na szpilkach i czekam...mamy sporo obserwujących i nawet dostaliśmy już maile od ludzi z zapytaniami o kupno teraz alby czy mogą odebrać za tydzień bo się przeprowadzają itd.
As śliczne zdjęcie,piękna pamiątka :tak:
Kasiuleczka śliczne prace,serduszka cudne :tak:

dzieki dziewczyny faktycznie ukrywanie nitek jest upierdliwe choc staralam sie juz ukrywac nitki podczas robienia kwadracikow to wszystkich sie nie dalo i sporo zostalo na koniec do schowania.
A pierozki tez robilam z kapustká i grzybkami- uwielbiam takie i tylko takie umiem no oprocz serowych jeszcze.:-D

agnieszka kk ano takkk razem z moim M i znajomym pojechalismy luknac czy sa juz grzyby i okazalo sie ze sá. Znajomi mowi ze najwiecej bedzie w listopadzie jak troszke jeszcze popada ponoc oni w zeszlym roku z 3 siatami grzybow z tego lasu wychodzili:szok:. W polsce co roku z rodzicami sie jexdzilo na grzybki ale przez ostatnie 6 lat gdy mieszkalam w Ie wogole w lesie nie bylam, cos mi sie wydaje ze teaz w Uk to nadrobie to grzybobranie:-D

reklama
Fajna tylko ja bym jej oczy inne zrobila bo dla mnie takie zaciemne, brakuje mi zrenic :p
mi sie w pracy strasznie dluzy i non stop bym jadla tylko

Do góry