anioleczek12341
Fanka BB :)
a juz wiem o co chodziło cortinie z tymi orzechami
O dietę
ale jestem ciemna
jeszcze śpię. wybaczcie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

jedna fajna położna też zwróciła mi uwagę na prawidłowe przystawianie, a przy Hani to byłam tylko zestresowana bo każda położna mówiła inaczej, do tego będąc w szpitalu Hania nie chciała przybierać. Więc może gdybym bardziej wyluzowała za pierwszym razem to i początek byłby lepszy;-)
Teraz juz na nic sie nie nastawiam ;-)
Bardzo się z tego powodu ceszę, bo dzisiejsza pogoda nie sprzyjała by takiej pracy... pada, pada, pada :-( brrr... :-(

nie wiem o co chodzi z tą diagnozą
albo znajdziesz na chwile opiekę dla dziecka, albo proś sąsiadkę o smażenie hehe
więc jak to jest???Patik. Chyba będę smażyć jak baby pójdą spać. Placki na noc... Ciekawe co powie na to moja wątroba...
A diagnoza ciekawa - widać dziewczynę "łamie w kościach"W sumie niedobrze. Kurujcie się!