klaudia011
Fanka BB :)
nie zgodze sie, 13 skonczony i rozpoczety 14 , 13 i iles tam dni 14 tygodnia
tak mi ginka tlumaczyla ostatnio :-)
ee nie ja mam 12ty skończony :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie zgodze sie, 13 skonczony i rozpoczety 14 , 13 i iles tam dni 14 tygodnia
dziwnie, ja sobie liczę sama wg ostatniego dnia m-czki i każdy tydzień kończy tydzień, więc u mnie wypada, że jutro kończę 16-tynie zgodze sie, 13 skonczony i rozpoczety 14 , 13 i iles tam dni 14 tygodnia
tutaj masz https://www.babyboom.pl/forum/kwiecien-2013-f472/sonda-w-sprawie-watku-zamknietego-61343/
a no czwartyu mnie jest skończony 15-ty tydzień, a jutro skończę 16-ty, czyli wejdę w 5-ty m-c
:-)
czyli klaudia ma skończony 12-ty i jest w 13-tym, a nie jak pisałaś, że ma skończony 13-tyczyli dokladnie jak pislam wczesniej ;-)
Dotkas jestes w nieskonczonym 16tc, jutro go konczysz i rozpoczynasz 17 tc (16tc i iles tam dni )
to ja znalazlam jakies inne :a no czwartyu mnie jest skończony 15-ty tydzień, a jutro skończę 16-ty, czyli wejdę w 5-ty m-c
:-)
dziwnie, ja sobie liczę sama wg ostatniego dnia m-czki i każdy tydzień kończy tydzień, więc u mnie wypada, że jutro kończę 16-tyObserwacja cyklu - enpr.pl , to tak jak się rodzimy, rodząc się nie mamy roku, tylko dopiero w następnym roku ten rok osiągamy, dopiero jak go skończymy, tak samo jak z miesiącem życia
![]()
czyli klaudia ma skończony 12-ty i jest w 13-tym, a nie jak pisałaś, że ma skończony 13-ty![]()