reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Cześć dziewczyny!
Noelle, samych radości i jak najprzyjemniejszej ciąży:-)
Mnie chorobsko dopada, gardło wysiada i głowa pęka.Idę jutro na zwolnienie, nie ma co!
Dziś w pracy zrobiłam sobie ciepłej herbaty na to gardło i tak mnie zmulilo,ze ledwo do łazienki dobieglam. Dobrze,ze niedługo 10 dni świątecznych mamy, to troche odsapne i z dziećmi wiecej czasu spedze.
Mi tez powoli brzuch wywala, noszę już ciazowe portki i staram sie kamuflowac góra luzna.Czy jest ktoś jeszcze kto ukrywa jak ja swój stan?

Nie wiem sama, czy Wam zazdrościć, czy nie :)
Z jednej strony dobrze, że cały czas jestem prawie bez brzuszka, bo mogę sobie spać na plecach nadal i nie muszę na gwałt uzupełniać szafy, ale z drugiej strony gdybym miała brzuszek, w końcu wiedziałabym, że moja ciąża jest naprawdę realna, bo póki co wciąż jakoś trudno mi uwierzyć, że w moim brzuchu mieszka sobie mały Pierwiosnek...

Upiekłam czekoladowy tort i ciasto drożdżowe. Rzygam tęczą :D

Ej, od rana dokucza mi podbrzusze. Tak bardzo nisko, tuż nad spojeniem łonowym mnie pobolewa zupełnie tak, jakbym zrobiła siusiu po bardzo napełnionym pęcherzu. Gdy się śmieję, to kłuje :dry:

Ostatnia edycja:
Citus u mnie tez narazie brzucha brak, waga ani drgnie, a nawet schudlam o 1 kg, ciuchy nosze narazie te same, i ostatnio zaczelam spac na brzuchu:szok: zobaczymy jak dlugo

Objadlam sie dzis nalesnikami z domowym musem jablkowym, mniam:laugh2:

reklama
Cześć dziewczyny!
Noelle, samych radości i jak najprzyjemniejszej ciąży:-)
Mnie chorobsko dopada, gardło wysiada i głowa pęka.Idę jutro na zwolnienie, nie ma co!
Dziś w pracy zrobiłam sobie ciepłej herbaty na to gardło i tak mnie zmulilo,ze ledwo do łazienki dobieglam. Dobrze,ze niedługo 10 dni świątecznych mamy, to troche odsapne i z dziećmi wiecej czasu spedze.
Mi tez powoli brzuch wywala, noszę już ciazowe portki i staram sie kamuflowac góra luzna.Czy jest ktoś jeszcze kto ukrywa jak ja swój stan?

No niestety ja tez ukrywam - w pracy chce tak wytrwac jeszcze przez listopad - jesli bedzie jak w pierwszej ciazy to po mnie bylo cos widac w ok 18 tygodniu.

Do góry