• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ksiega imion

reklama
U nas zostanie chyba Marcelina choć imię miało być krótkie, bo nazwisko mamy długie, ale Emilka które mi pasuje D. nie bardzo ... Myślałam jeszcze o Pauli. Ciężka sprawa.:-D
Lena ładnie, ale strasznie dużo Len wokół mnie to samo z Mają. Alan u nas mało spotykane.

a mnie sie julian badzo podoba, tylko moj M. w ogole slyszec nie chce. teraz debatujemy nad ewentualna Julita ;-)

Witajcie dziewczyny:) Mnie też się zawsze imię Julian bardzo podobało,nawet daliśmy tak na imię maleństwu ktorego teraz z nami niestety nie ma bo poroniłam w 8tyg.:( Zarejestrowaliśmy w Urzędzie to imię dzidziusiowi i powiem Wam szczerze że bardzo żałuję bo zawsze będzie mi się smutno kojarzyć a tak mogłabym dać tak na imię naszemu przyszłemu synkowi... Ahh. Bo imię jest śliczne ...

Teraz planujemy dać na imię Aleksander. Widzę, że tu większa dyskusja nad imieniem dla dziewczynki...;)

MY wiedząc , że będzie dziewczynka ,( potwierdzenie w czwartek , ale juz 2 lekarzy tak powiedziało ) zaczęliśmy myśleć nad imieniem . I to co mnie się wcześniej wydawało oczywiste teraz juz takie nie jest . Nie mam pewności, a 100 % będę wiedziała zapewne po narodzinach:-D .
Do wyboru mamy: Justyna, Oliwia, Alicja, Amelia oraz Alina. Nie patrzymy czy popularne czy nie , ważne by nam sie podobało i pasowała do dzidzi :tak: Wczoraj wypisałam imiona na kartkach , wrzuciłam do pudełeczka , zamieszałam . Każdy po 3 losowania . No i nam wyszło 2x Alicja, 2x Oliwia, 2x Alina. Alina ostatnio najbardziej mi sie podoba a Alicja to miała tak moja mama na imię.

Ostatnia edycja:
Julian kojarzy mi sie z bajka Madagaskar :-D Krol Julian:-D:-D:-D oczywiscie pozytywna postac
Alan- kolezanka ma syna:tak: ladne imie

Pola, zna ktoras jakas:confused:
Noah tez mi sie podoba, w sumie biblijne ale co tam mi sie podoba:-D
Narazie puki nie wiem kto mieszka w brzuszku moge szukac ;-)

ALICJA swietne, moja tesciowa to Alina

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry