reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Uzdolnione mamuśki - biżuteria, hafty, szydełko, rysunki itd! chwamy się :)

reklama
Teraz ja się pochwalę, mój kocyk. Wyszedł dopiero za 3 razem.
DSC_0173.jpg

smoniczka super, piękne te sukieneczki. Szkoda, że ja nie umiem robić ani na drutach ani na szydełku a tak bardzo bym się chciała nauczyć a nie ma mi kto pokazać jak to się robi :(

Ale ja tu dawno nie zaglądałam.... a taki cudeńka można tu wyhaczyć :tak: I kocyki i pluszaki :tak: Literki też niczego sobie :tak:

smoniczka - mam kilka pytań, co do kocyka (który wyszedł przepiękny :tak:)
1) jaki jest jego rozmiar?
2) na jakiej włóczce pracowałaś i ile motków Ci zeszło?
3) jakiej grugości szydełko miałaś?

reklama
Ale ja tu dawno nie zaglądałam.... a taki cudeńka można tu wyhaczyć :tak: I kocyki i pluszaki :tak: Literki też niczego sobie :tak:

smoniczka - mam kilka pytań, co do kocyka (który wyszedł przepiękny :tak:)
1) jaki jest jego rozmiar?
2) na jakiej włóczce pracowałaś i ile motków Ci zeszło?
3) jakiej grugości szydełko miałaś?

No więc tak. Kocyk wyszedł mi bardziej w kwadracie rozmiary coś około 80x80. Robiłam z tej włóczki https://www.e-dziewiarka.pl/index.p...roduct_id=4085&option=com_virtuemart&Itemid=2 i zużyłam 4 motki, uzywałam szydełka nr 3. Aha i jakby coś to tu jest wzór Attic24: Neat Ripple Pattern

Do góry