melduje się melduje

jakoś tak brak weny a w weekendy robie sobie wolne od lapka ... znaczy podczytuje was ale nie tykam klawiszy
co do rozmiarów ja też nie wymiarowa jestem tylko odwrotnie. dół 50 a góra 46/448 i w życiu nie byłam w takiej depresji zeby iść do krawcowej. Jak mam chandrę lub doła to idę do C&A lub przez internet u nich kupuje tam w każdym rozmiarze fajne ciuszki i ja je lubie bardzo.
co do ciążowych to w tym rozmiarze w sklepie jeszcze nie byłam
jeśli mowa o wadze ... jutro z rana wejdę zobaczymy jak to wyglądać będzie u mnie

ostatnio ważyłam się dwa tyg temu jakoś i po tygodniu było bez zmian...zobaczymy jak teraz.
jutro z Fabianem do lekarza - stolica się kłania. Mam nadzieje, ze uda mi się przebić na 9.30. Warszawianki forumowe - grójecka- Aleje Jerozolimskie do Wisły ok już są ? bo ostatnio miałam problemy z przejechaniem albo grójecka/towarowa/solidarności. muszę sie dostać do Szpitala dziecięcego na kopernika.
w środę usg bobaska... kurczaki.. już się nie mogę doczekać. ale im blizej badania tym bardziej się boje że coś nie tak. człowiek po przejściach inaczej podchodzi do ciąży i badań. z fabian to chodziłam na taki lajcik bez stresu i w ogóle bo co niby ma byc nie tak...a teraz ... wszystkie głupoty do głowy przychodzą.
co najważniejsze
alfa przeczytałam od razu twoją wiadomość bo się nie mogłam doczekać. cieszę się że wyszło wszytko ok i powiem tak a nie mówiłam ?

u mnie hormony ostatnio zaszalały ale to tak że potem się śmiałam z siebie jak nie wiem. Więc tak - oglądałam tv i się poryczałąm jak bóbr bo pani na reklamie pomógł apap na ból głowy i potem była taka szczęśliwa ... niezła jestem co ?