Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale to jakoś niedługo .... myślę że może przed świętami, czyli za miesiąc.
niestety na siebie winę musiałąm wziąć ale taka prawda. coś mnie katar zaczyna męczyc ale i tak dobrze bo w sobotę do południa miałąm objawy przeziębionego pęcherza ale jakoś tak samo przeszło.martusia głowa do góryjestem z Tobą
u mnie -7 po porodzie, potem jeszcze -1 i teraz jakby nie patrzeć ta jedyneczka raz jest raz jej nie ma. Ale ogólny rozrachunek -3.5.
Moje maleństwo juz w ogóle nie lubi leżeć i spać dłużej niż 5 minut. a na rękach to najlepiej na półsiedząco...
masakra, dwie nocki sama z krzykaczką. ale jak tu nie kochać jak nawet krzycząc mnie rozbraja![]()
jak w pozycji horyzontalnej to ryk na cały blok jak tylko do pionu to cisza w momecie i baban na buzi
oczywiscie wszystko na raczkach u mamusi
Kłaczku - ja nosze 48/50 i jeszcze mam w nich luz, a ja mam udziska jak![]()

a @ spoznia mi sie juz 18 dni, zrobilam dzis test (ale bardzo malo czuly) i cien cienia mi wyszedl, jutro u pielegniarki powtorze bo mam zaczac brac antydepresanty.... normalnie siedze i paznokcie obgryzam....