reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
No bo kurcze wkurza mnie jak hurtem sie wysyla managerow na szkolenie,ktore nie do konca wszystkim jest potrzebne. Przy mojej specyfice pracy dzisiejsze bylo bezuzyteczne-strata czasu! Dopasowane stricte pod managerow od produkcji.

Jestem... jestem, doczytałam nawet was na dwie raty z chustką przy nosie ahhaha:)

Mdła... kochana ja dzis 4 razy,a le córka za mną z miską biegała, pomagała bo widzi ze dogorywam, kochane mam to moje dziecko, takie dorosłe czasami :) przychodzi do brzuszka i mow "maluszku nie zaraź się od mamy"
Cieszę się, ze lepiej się czujesz i dajesz nadzieje zejuż niedługo mi tez przejdzie hyhyhy

Aska super ze tak z tymi rzeczami ci sie trafiło to naprawde dua ulga dla portfela:)

kaja ty głupot nie gadaj, wszystko bedzie dobrze.... ja gadam takie rzeczy bom ja po mega przejsciach i cięzko mi jakos pozytywnie myslec...a le tobie nie wolno myslec o głupotach bo osobiscie przetrzepie po kuprze...

citrus jak ja ci zazdroszcze tej pasji czytania.... mnie ciezko zaciekawic książką... no chybaze do psychologii

aniaczek moj chłop chodzi, dotyka i gada "czesć mały , nie męcz tak matki, bo kocham was tak samo"

aniaha.. o widzisz... ja nie wiedziałam, ze sinupret mozna w ciązy....poczytam ulotke, zadzyniam do mojej doktor i sie zapytam, bo moze rzeczywiscie warto... a tak psikam nos otrivinem dla dzieci (leje sie a przyjnajmniej nie jest zatkany) , pije mleko z miodem i czosnkiem, płucze gardło septoseptem i psikam hascoseptem (odpowiednik tantum verde) do tego maliny mrozone zasypuje cukrem i pije sok z malin....

Dziewczyny ja w sumie po asce mam duzo ciuskzow, wiec dla dziewczynki niewiele mi zostanie do kupienia, bo mam i posciel, recznik, ciuszki, z uniwersalnych mam spiworki dwa do wozka, rozek :) Dla chłopca troche teraz dostałam od kolezanki włącznie z ręczniczkiem... co mi braknie to dokupie pewnie w lumpku albo na jakiś wyprzedazach...

zostanie mi kupienie:
- łózeczka, ale bede szukac niestandardowych rozmiarów bo w sypialni mam mało miejsca, chociaz te 40cm/90 wydają mi sie małe, wolałabym takie łózeczko 50/100 lub 50cm /120, ale takich nigdzie nie widziałam...
-nowszego wozka o ten co mam w sumie mozna uzywac, ale nie wiem czy da sie opony ponaprawiac, bo powietrze ucieka... a wozek cudowny jak dla mnie (inglesina magnum)

Mysiak jakie masz te opony w wózku?
Bo jak pompowane to wulkanizator naprawi :-D za mały grosz.

Ja o tym Sinupredzie też się dziś dowiedziałam i jestem mega zadowolona, bo mi już baboki mniej oczy zasłaniają.

A jatr z młodym do lekarza znowu. Osiwieję i będę jak baba jaga przez te choroby. No i ta bezsilność. Ratunku...

Zapominajka no w sumie własnie pompowane... i witam w klubie.. ja już siwieje, az patrzec na me włosy nie moge... hyhyhyh Aska dzis ma czerwone gardło, ale narazie bez antybiotyku...czekamy 7 dni roboczych na wyniki wymazu z gardła...

reklama
Kitka przytulam i ja :tak:

Zapominajka
my też jesteśmy w trakcie poszukiwania nowego/używanego auta i głupiejemy już....

Mysiak
to rzeczywiście masz już mało do kupienia chociażby w porównaniu ze mną, gdzie to pierwsze dziecko i zakupy mamy zamiar rozpocząć jak się potwierdzi płeć.

Byłam dziś mierzyć spodnie ciążowe i znalazłam fajne w dobrej cenie bo za 49zł!, ale mierząc zerknęłam na swoje nogi i tak mi się cellulit powiększył, że szok, miałam mały, ledwo widoczny, a teraz nie muszę mięśni napinać i już widać i to ile... Myślicie, że po ciąży zniknie????????? :cool:

Lecę wreszcie do domku za 15 minut, wymęczona już jestem.

Do góry