reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

wrzesień 2012 ;)

Tygrysek tego swojego chłopa to pacnij na spamietanie:-pz tamta dwujka wychodziłam do -10/-12 stopni ja generalnie jestem za codziennymi spacerami chyba ze leje albo wieje bardzo a tak codziennie wychodzimy..

Axsa słodziak był z twojego synusia i ten nosek ,,ale mnie zainteresowało to co tam troszke widac butelka dwa w jednym:-p;-) lubiem mniam:-p:-D

reklama
Awersja do mnie tez nie:-p:-D ale u dzieci był one zadowolone i to najwazniejsze:-)

Ja młodej nie przewijam w nocy chyba ze poczuje grubsza sprawe:szok::-) i rano pampek do kolan:-pi przetestowałam przez te pare dni DADY i inne sie chowaja sa moim zdaniem nawet lepsze od pampersow bo mi pampers nasikany nawet troszke strasznie smierdział ,nie przeciekaja sa fajnew dotyku no i cena ...jest roznica :-p,,,

Patrysia no ten zmarszczony nosek to się uśmiech nazywał P1000152.jpg
Martynka może spróbuję nagrać wieczorem żółwika, to wkleję, Żółwik boski, i ma ściszanie muzyczki, i rególacje światła:-D
Fasolka "Szeridanka" lubisz, szkoda że tak daleko, bo byś wpadła na troszeczkę:-D

No dobra poddaję się! Nigdzie nie mogłam znaleźć!
Tygrysek jak masz dziś urodzinki, to Życzę Tobie Spełnienia Wszystkich Marzeń!!!!!!

Ostatnia edycja:
axari dzięki tak kolejna rocznice 18tki mam dziś ;-)(przecież o prezent od Mikołaja nie robiłabym takiego rabanu) zawsze sie smieje ze mam tylko 150cm wzrostu bo mnie Mikołaj musiał jakoś rodzicom do buta zmieścić heh; Kacek jest przesłodki, eh żeby mój jaś taki był jak będzie rósł

Musze sie pochwalic:) Moje dziecko śpi już 2h (ostatni raz w ciagu dnia tyle spala chyba miesiac temu) nie dość że tyle śpi to w swoim łóżeczku (co jest BARDZO rzadkie) a żeby było mało to śpi 2h w swoim łóżeczku i SAMA zasnęła.... takie Mikołajki poproszę codziennie:):-D

Tygrysku o ja niekumata! Kochana wszystkiego najlepszego, cudnych dzieciaczkow, zdrowka, zdrowka, zdrowka no i metamorfozy mezulka, palnij go codziennie rano patelenka po glowie, no wiesz, tak profilaktycznie :-):-)

reklama
Do góry