reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

Kitka na rwę pomaga tylko odpoczynek, wiem to z doswiadczenia, jak za duzo pochodzę, albo się narobię to jazda na całego. Dosłownie nie da się czasem na kibelku usiąśc albo wstać z wyra...tragedia!

wikki dzielna! Ciekawe jak ja zniosę tą glukozę...A wyniki, hm, nie znam się kompletnie...

Framama
no to super! Masz z głowy, ja zaraz biorę się dalej, dziś już trochę napisałam, tak bym chciała dziś skończyć rozdział, a tak mi się nie chce ;)

Nie mogę patrzec na mieso, wiec poszlam do sklepu, opilam się mleka, zjadlam michę budyniu, wypiłam dwa soczki a teraz jem nimm2
biggrin.gif
i Madzia szczęśliwa jak nigdy!

Ostatnia edycja:
reklama
Hej,

Czytam Was na bierząco, ale mam bardzo dużo pracy w pracy, więc wracam do domu zmęczona i nie chce mi się nic skrobać, wszystko u mnie ok.

Mysiak
ja też bardzo dużo pije, w szczególności wieczorami, wczoraj od 17 zanim położyłam się spać wypiłam 1,5litra wody! A później w nocy latam siusiu...

Również jak Wy boję się o rozstępy, jak na razie nie mam, smaruję się systematycznie, ale co ma być to i tak będzie :crazy:

Zapominajka burdel mają w papierach i nie zapisują na bierząco tego co się zgłasza, ja mam podobne przeboje z bankiem w którym mamy kredyt na mieszkanie, jedynie co wiedzą to jak kasę za ratę brać!

Mąż mi piecze szarlotkę z jabłkami z których robiliśmy taki gotowy przeciez w słoiki. mniam

Framama
gratuluję zapału!

My syna będziemy akurat chrzcili, ale jeszcze nie myśleliśmy nad wyborem rodziców chrzestnych, oczywiście nie widzę powodu do zmuszania czy wmawiania chrztu tym, którzy nie chcą.

Ja też będę chrzciła małą. Też nie praktykuję i jakoś jestem sceptycznie nastawiona, ale nie chcę potem wysłuchiwać jakimi jesteśmy antychrystami itd, poza tym chcę, żeby Madzia była jak wszystkie dzieci, ,Chrzest, Komunia, Bierzmowanie (jak będzie chciała), żeby też potem nie miała problemów z Księżmi i ich "wspaniałymi" pomysłami, jak dorośnie sama sobie wybierze wiarę, nie będę miała nic do gadania. Temat rzeka, dla mnie jedno jest pewne- Księża to tacy sami ludzie jak my, a w zasadzie bardzo często dużo gorsi od nas...., bo wiara, a Kościół to dwie osobne sprawy.

A co do rozstępów, już mam ich sporo, niestety mam tendencję, już przed ciążą miałam ich dużo, na nogach i boczkach...:-( a smaruję się cały czas!

Ostatnia edycja:
Cześć :happy:

Nie wiem czemu zjadło mi, który post mam ostatnio nieczytany, a znając Was, to pewnie z 10 stron mam do nadrobienia:-p

U mnie już po konferencji, jutro wywiadówka, jeszcze jakoś piątek przeżyję i jestem wolna :tak:
Nie mogę się wprost doczekać :happy:
Do tego dziś mnie tak klasa II gimnazjum wpierniczyła, że myślałam, że im łby pourywam i musiałam zażywać w szkole Metocard, bo serce mi waliło jak oszalałe:baffled:

Zrobię sobie chyba dziś dzień dziecka i idę wcześniej spać.

Trzymajcie się ;-)

Ja sie rozstepow i tego co sie moze stac z moim cialem boje sie bardziej niz porodu:-D Narazie jest ok ale nie zapeszam:szok:

Ejjj zaczynam miec problem z zakladaniem skarpetek, butow i wogole wszystkiego co ponizej pepka:baffled:

dziewczynyy jestem dumna z siebie ;) pamiętacie jak mówiłam że ucze się szydełkować? Dziś zrobiłam pierwsze buciki dla Larci :) oto one:
20130109502.jpg20130109503.jpg

są takie maluuutkie <3

reklama
Sambo bardzo ładne buciki!

Zjadłam dwa kawałki ciełej mężowej szarlotki, niebo w gębie, szkoda, że o tej porze ;-)

Do góry