reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Polecamy-Odradzamy zakupy dla Kwietniaczków i ich mam:)

ja przy pierwszym dziecku do karmienia nosiłam zwykły bezszwowy biustonosz i nieźle się sprawdzał (łatwo było cycka wyciągnąć i nic nie gniotło ani się nie odpinało) a na wyjścia kupiłam sobie normalny biustonosz z fiszbinami żeby biust wyglądał jako tako pod ubraniem. Teraz tak samo zrobie. Ostatnio kupiłam sobie dwa białe. Byłam w rossmanie to kupiłam przy okazji i jestem bardzo zadowolona.

reklama
Nef ja tak samo zrobiłam z Ami, teraz też zamierzam kupić od razu dwa do karmienia :tak: jeśli chodzi o zwykłe biustonosze to przy moim wielgachnym biuście było by dość trudno wyjmować i wkładać :laugh2:

Dokładnie to samo chciałam napisać. Dużo zależy od wielkości biustu. Mój jest tak ciężki, że potrzebuję bardzo dobrego biustonosza, żeby nie zrobić sobie tego co moja młodsza siostra- czytaj cyce do pasa:-D

Dziewczyny wiecie może, gdzie w Warszawie kupię biustonosz do karmienia, ale dla babki z dużym cycem? Teraz noszę rozmiar 90F. Nie chcę kupować w sklepie internetowym, bo stanik to ja muszę przymierzyć, no i szukam czegoś, co nie kosztuje 100zł, ale tak do 50zł najlepiej.

a ja kupiłam sobie takie Biustonosz ALLES Mama Cubana czarny 65 E - bielizna do karmienia mają przystępne ceny i nie wyglądają jak jakieś bombardziochy :-D bo większość które widuje w sklepach to dramat- jakby stare baby miały je nosić, a nie młode dziewczyny heheh. Kupiłam o miseczkę więcej niż mam czyli C, bo normalnie mam B.

Bardzo ładny!!!

u nas to nie ma ładnych , same takie szmaty w sklepach :-(
chyba muszę się jakoś sama pomierzyć i zaryzykować przez neta

Kruczka = większe rozmiary mają w CH Reduta na piętrze, sklep z bielizną naprzeciwko sklepu z bucikami dla dzieci. ja tam kupiłam rozmar G. Co do cen to musisz sprawdźić, mój był akurat, za 89, ale może i tańsze mają

alex w askocie mają allesa. Zamiast przymierzalni jest pokój dla matki z dzieckiem i tak można przymierzyć.

kruczka a może spróbuj stacjonarnie pomierzyć allesa mama cubana, jak podpasuje, to on na allegro chodzi po ok. 50-55 zł, a jakość ma super

reklama
Ja chyba pójdę za radą i najpierw kupię zwykły, a dopiero później jakiś porządniejszy. Już i tak mnie cycki zdziwiły i urosły:-D.

Do góry