reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

Muńka, MsMickey - może być Django :D Bardzo mi się zapowiedzi podobały! :) Tylko trzeba dokładnie zobaczyć o której się kończy, żebym na bank zdążyła na SKMkę, żeby mnie Muńka pod dom nie musiała odwozić :-D:-D:-D

reklama
Muńka, MsMickey - może być Django :D Bardzo mi się zapowiedzi podobały! :) Tylko trzeba dokładnie zobaczyć o której się kończy, żebym na bank zdążyła na SKMkę, żeby mnie Muńka pod dom nie musiała odwozić :-D:-D:-D

Spoko, w razie czego pożyczę Ci piżamkę i kimniesz się u mnie :-D:-D;-);-)

Mi jest wszystko jedno gdzie, trochę mniej wszystko jedno na co... na jakąś głupotę szkoda mi czasu;-) Możemy powybierac :-) A co grają na Ladies Night? Chciałam środę bo bilety tańsze...

Nanu tak trzymaj. I nie porównuj się do innych majowek bo przecież 3 tyg to mnóstwo czasu w ciąży... kciukasy:-):-):-)

Waris czyżby mąż próbował nadrobić coś?;-)
Nie zlam się za łatwo niech zapamięta:p

Ostatnia edycja:
Ja głupia wieczór spędziłam na oglądaniu zdjęć i teraz mi tęskno za Maxem :( kurcze śni mi się ostatnio chyba co noc- myślałam, ze z czasem zapomnę, ale ciężko zapomnieć 7spędzonych wspólnie lat.
Idę spać, bo się tylko rozczulę i będę :no::no::no::no::no::no:

MsMickey, Muńka - ja to Django bym z chęcią obejrzała! :) zapowiada się fajnie :) i nie jest to coś bzdurnego. No i obsada :) uwielbiam Samuel L Jacksona :)
MsMickey - Tobie z Ursusa to nawet lepiej do domu ze Złotych tarasów dojechać :p SKMką byśmy razem wróciły!
Muńka - a Ty gdzie mieszkasz? znaczy jaka dzielnica??

Aga - tulę :(

Kochana skm mam z drugiej strony ursusa więc burzujsko wsadzę dupsko w samochód ;-)
Ok więc wstępnie jesteśmy umówione.
Co do reszty to mamy jeszcze tydzień;-)

Aga nie smęć. Pewnie, że 7 lat trudno zapomnieć. Może nawet nie powinnas?

Oki laski,wstępnie środa za tydzień Django :-D
Przydaloby sie spotkac troszke wczesniej,bo przegadamy caly film,zwlaszcza,ze to bedzie pierwsze face to face z Rysica :-)
A nie boisz sie tak pozno wracac SKM?

Rysica - a skad wiesz w jakich ja pizamach sypiam??heheh :p
Ja z mokotowa.

Spie dzis z G,bo non stop sie wybudza. Wierci sie niemozliwie... Niestety skonczyly sie poki co przespane nocki :-/

reklama
Dzieki dziewczyny no na konowala trafila i tak jej nagadal, ze juz tylko czekala az poroni.... echhhh i tacy chodz po swiecie- niestety:wściekła/y:

No moja na razie zosia samosia i Msmickey masz racje musze z dziewczynami czesciej sie widywac :tak:
Do kina tez bym poszla u nas sa nawet filmy takie ze z dziecmi mozna chodzic :-)

nanulinka- super wiesci, aaaa i sledze twojego bloga :-):tak:

Dobra kochane ja uciekam bo cale popoludnie spedzilam na tworzeniu "czegos" dla chlopcow i padam na pyszczek :sorry2:

Do góry