reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

reklama
u nas śpiworek w ogóle nie zdał egzaminu. Jędrek bardzo szybko przestał spać nawet w rożku. On musiał mieć nogi wolne i koniec ! Jak mu coś chociaż delikatnie krępowało ruchy to koniec spania. Do dzisiaj majta tymi nogami i ciągle odkryty śpi :)

Najważniejszy zakup dzisiaj dokonany. (3w1) Przedstawiam wam furę Majki:
images

mama wikusi super wózek, przez internet czy w sklepie ? ile kosztował, daj linka:-) alez Ci zazdroszczę, ja jeszcze czekam..

Kupiłam ''na miejscu'' w hurtowni :) Bebetto solaris plus fotelik ramatti mars za 1366zł. Jestem bardzoo zadowolona. Jazda próbna zaliczona po mieszkanku zaliczona :)
Nayya a co planujesz kupić?
Postanowiłam że kompletuje wszystko jak najszybciej bo nie wiem co będzie z moim ciśnieniem.... w IIItrym może być jeszcze gorzej (mimo brania leków jest przy górnej granicy) i postanowiłam że nie ma bata wózek musi już być. :) Z ważnych rzeczy pozostał materacyk do łóżeczka :) A na upartego na start mam wszystko.
a tu link do jakiegoś z allegro
http://allegro.pl/bebetto-4w1-solaris-b2012-mimas-safety-film-i2988921240.html

MAMAWIKI - gratuluję zakupu!!! Super wygląda, śliczne kolorki :-). PIĘKNY WÓZECZEK!!!

A ja zadzwoniłam dziś do sklepu w Zabrzu i kazało się, że mają Mutsy 4Ridera na sklepie we wszystkich dostępnych kolorach. W środę przed lekarzem zamierzam do nich zajrzeć i przetestować i ostatecznie wybrać kolor.
Oglądałam dzisiaj używki - bardzo ładne, ale żaden kolor do mnie nie przemówił. Może po obejrzeniu ich na żywo będzie mi łatwiej zdecydować.

Ostatnia edycja:
reklama
mama wikusi gratuluje tak poważnego zakupu :-) ależ Ci zazdroszcze :-)
Tak właśnie myślałam że to solaris, też się nad nim zastanawiałam ale jednak X-lander za mną chodzi :p

Do góry