reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2012 ;)

Fasolka my kupilismy pchacz w biedronce...własciwie stolik na kółkach, który mozna było przerobic na pchacz...tam jakies melodyjki słoneczka sa... Wojtek stawał przy tym jak mial 7 miesiecy! Sam!:-D Wspinał się jak po drabinie, oczywiście to stanie trwało kilka sekund i klap na pupkę:tak:Jak dla mnie stabilne.

IMG_1689.jpg Zdjecie jest z 27 stycznia 2011, 14 Młody skonczył 7 miesiecy... Tylko zdjęcie jest pod kątem zrobione... jak był starszy to łapał za tą rączkę i śmigał po całym domu:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Bebe dzieki:tak: no bo ja w sumie bardziej ku pchaczowi sie skłaniam zobaczymy co wyjdzie z tego :-p;-) a ze zblizaja sie swieta wielkanocne to tak własnie myslimy zeby z babcia na społe cos sensownego zakupic młodej na zajaczka:-)

my tez mamy pchacz wielofunkcyjny bo na razie ma włączone hamulce i robi za stojak z zabawkami dla Młodego jak ten leży

będę dopiero w sb,jutro jadę z małym na szczepienie, do moich Rodziców i spotkać się z moja Siostra :szok:;-)buziaki

My w szpitalu od poniedzialku. Anastazja ma zapalenie ukladu moczowego. Jutro po wynikach morfologi bedzie wiadomo czy wyjdziemy do domu.

Stokrotka.af - przykro mi, mnie by ciekawość zeżarła na ich miejscu, szkoda, że nie potrafią się postawić na twoim miejscu, no cóż trzeba im życzyć, by ich mąż nie zostawił kiedyś i by ich dzieci nie były na takim miejscu jak Ty teraz.

mam to samo, rozumię,że szok itp., ale 2 z nich to dorosłe laski (25 i 21 lat)....

Stokrotka mnie zastanawia czemu wszyscy sie boja czarnoskorego papieza (nie bede pisac MURZYNA :-D ) ostatnio przed wyborem Benedytka mowili, ze jak bedzie czarnoskory papiez to bedzie koniec swiata, czy cos takiego.
Ciekawe skad takie teorie :confused:

A tatus no naprawde wstyd. Szkoda, ze dziewczyny nie maja swojego rozumu chociaz nie dziwie sie pewnie musialy szok przezyc, nie spodziewaly sie.

A ja tu chcialabym poruszyc kontrowersyjny temat CHODZIK.
Czy zamierzacie chodzikowac dzieci? Bo ja ostatnio poczytalam tu i owdzie, ze nie zaleca sie bo moze opoznic rozwoj nauki chodzenia oraz przyczynic sie do wad postawy. a widze, ze moje kolezanki mimo to sadzaja do chodzika. Co o tym myslicie?

Ja pamietam, ze moj brat byl chodzikowany i mimo , ze nauczyl sie chodzic o czasie to stawal na paluszkach jak baletnica, mysle, ze to moze byc przyczyna tego chodzika.

ja się nie boję czarnoskórego Papierza (o cholibka znów mnie Future nazwie rasistką ;-)) mój pradziadek rozpowszechniał te wieści i teraz moja mama marudzi,że nie chce tego dożyć ;-) przeżyliśmy 21 grudnia przeżyjemy i to ;-)

Ja nie kupuję chodzika, Ada nie miała i dała radę, to nie będę kupować Weronice. Dostała na gwiazdkę od nas pchacza lwa FP.

ja chodzika też nie mam w planach a o pchaczu nawet zapomniała,że istnieje, ale może fakt warto wypróbować :tak:

spadam na Ewkę+Housa ;-)

Dziewczyna zdrowia dla córci:tak:
lilijanna mi mąż kupił zwykłe karmi i to malinowe i stoją już od dłuższego czasu i pewnie jeszcze postoją znając mnie kilka tygodni-miesięcy chyba że mi wysiorbie ten co kupił.;-)
A pchacza nie mamy musze pomyślec czy kupowac.Marcelek ma skitrane swoje pieniążki to se niech kupi jak chce:-p

reklama
Do góry