reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

Właśnie moje drogie, trzeba coś teraz pomyśleć o sobie. Uzupełnić kosmetyczkę, wybrać się do fryzjera - ja idę się podciąć w grudniu, żeby zdąrzyć przed porodem, bo potem, na raz następny, to chyba już pójdę na chrzciny, więc.....

No a w poniedziałek jadę z mężulkiem do kina, bo pewnie kilka następnych lat nie będzie takiej możliwości.

reklama
No a w poniedziałek jadę z mężulkiem do kina, bo pewnie kilka następnych lat nie będzie takiej możliwości.

Lorien, dałaś mi do myślenia....masz rację...trzeba te ostatnie 2 miesiące dobrze WYKORZYSTAĆ! Chociaz wachlarz rozrywek jest szeroko okrojony. Imprezy-niet, sylwester-niet, fryzjer i farbowanie-lepiej niet ( oby nie powypadały), kosmetyczka-o o o...może na jakiś zabieg relaksująco- dotleniający....wybrać się???

Aniay, bardzo mi sie podoba posciel... a jak przedstawia sie jakosc materialu tej poscieli?
ja kupilam w zeszlym roku pieluchy tetrowe w Dino,byly one 70/80 i po pierwszym gotowaniu sie bardzo wstapily,dla uzytku pod pupcie sie absolutnie nie nadaja,bo sie za bardzo skurczyly. w innym juz sklepie kupilam 80/80 i oczywiscie sie skurczyly,ale minimalnie.

Monika77, jeszcze dwa zdjecia. pierwsze moze byc ubrankiem do chrztu lub blogoslawienstwa lub nadania imenia w zaleznosci od religii. mam wiecej takich zdjec na specjalna okazje ( z wykrojami oczywiscie) i wstawie kilka w weekend. wiem,ze pewnie jeszcze za wczesnie na nie ale warto je sobie obejrzec- przynajmniej mi sie tak wydaje...

Ja sie muszę narazie wstrzymać z kupowaniem na allegro, bo wyobraźcie sobie, w Gdańsku strajkują listonosze! Juz chyba z tydzień nie doręczają poczty. Poza tym zaginęla w drodze jedna paczka ze spodniami ciążowymi, które kupiłam na allegro. Babeczka wyslała, bo ja dostalam od niej mailem skan potwierdzenia nadania. :wściekła/y: nie ma jej ani na poczcie w Gdańsku 9chcieliśmy jechać odebrać osobiscie) ani u niej wrrrrrrr... wysłane 8 listopada. dziś mamy 16 i LIPA:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Abeja, wspolczuje i mam nadzieje,ze ta paczka sie mimo wszystko i to szybko znajdzie,co bys mogla jeszcze pochodzic w tych spodenkach...

wstawiam zdjecie sukienki co uszylam,jestem z niej ogromnie dumna,bo mi wyszla bardzo ladnie, a byl to moj drugie podejscie w wykorzystaniu techniki wody...

reklama
Ewa-Krystyna
Nie mialam jej jeszcze w lapkach :p ale wedlug oceny mojego taty tetra i flanela jest calkiem niezlej jakosci (oczywiscie nie taka jak byla 20cia lat temu) ale jak na dzisiajesz standardy to niezla
zaznaczam ze moj ojciec jest kosmicznie krytyczny i zadko kiedy cos mu pasuje, wedlug niego nic juz nie jest takiej jakosci jak przed 20tu laty... (co notabene nie mija sie z prawda :/)

Do góry