reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Dalam Emce ostatnio do raczki kawalek chlebka, bo sama chciala, najpierw scisnela w piastce, a pozniej chciala do buzki wziasc hehe co sie nameczyla :tak:
Takie slodkie nieporadne dzieciatko :*

reklama
moj A tez zdazyl poznac smak chleba raczej kawalka skorki z tureckiej buly. A moj M jak to zobaczyl to spanikowal i krzyczal "nie dawaj mu, nie dawaj" :-D

ewela to ladnie macie. u nas trzeba zrobic wszystko od zera. jeszcze z sasiadami chcemy nowy plot na spolke bo stary ma tak deski ulozone ze przeswituje i wszystko widac u nas i u nich. zero prywatnosci. a tu takie rzeczy ogrodowe to dosc drogie sa. mi sie marzy cos takiego
#8 Technorattan meble ogrodowe oryg. 4000zł (3003783755) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
albo wersja skromniejsza BEŻOWY LEŻAK OGRODOWY, PLAŻOWY - LEŻANKA, HAMAK (3058589587) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

astrid, powodzenia jutro, jak przekupilas lekarza? dalas polskiego wursztu? :D :-D

moj A tez zdazyl poznac smak chleba raczej kawalka skorki z tureckiej buly. A moj M jak to zobaczyl to spanikowal i krzyczal "nie dawaj mu, nie dawaj" :-D

ewela to ladnie macie. u nas trzeba zrobic wszystko od zera. jeszcze z sasiadami chcemy nowy plot na spolke bo stary ma tak deski ulozone ze przeswituje i wszystko widac u nas i u nich. zero prywatnosci. a tu takie rzeczy ogrodowe to dosc drogie sa. mi sie marzy cos takiego
#8 Technorattan meble ogrodowe oryg. 4000zł (3003783755) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
albo wersja skromniejsza BEŻOWY LEŻAK OGRODOWY, PLAŻOWY - LEŻANKA, HAMAK (3058589587) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

astrid, powodzenia jutro, jak przekupilas lekarza? dalas polskiego wursztu? :
D :-D

Powiedziałam pani, że mnie bolą i nie wiem, co z tym zrobić. Pomacała, powiedziała, że warto się temu uważniej przyjrzeć i tyle ;-). No i spytała, czy ktoś w rodzinie chorował na raka...no moja babcia na przykład, więc bez smędzenia mi kazała iść na badania. Miałam iść do punktu diagnostycznego, ale coś im się sprzęt rypnął i mogą mnie przyjąć albo w Hadze, albo wcale i polecili mi iść do szpitala. No to wiadomo, że mam bliżej do szpitala :nerd:.

Polisz Wurszt byłby chyba słabym pomysłem, bo jest ze świnką a moja przychodnia jest prowadzona przez muzułmanów. Sądzę, że byłoby im przykro.

Haha z tym przekupstwem to taki zarcik bo powszechnie panuje mit że tu się nikogo nigdzir nie wysyła ze względu na oszczędności hehehe. Dobrze że wyslali i to sprawdza. I ze wiedza ze w przychodni sprzęt zepsuty i nie musiałas tam isc i się potem wracać.

No wurszcik to raczej nie :D chyba że jakieś słodkie ciacho :D gdzie miód is słód leje się rzeką.

Nooo meble fajne tylko gdzie to potem schować to jest problem jeszcze mi zardzewieje na deszczu i tyle :confused: nie ten kraj na takie marzenia :D

ah byliśmy w c&a kurtke kupić :) o 17.30 mnie sie do sklepu zachcialo jechac... wpadlimy za 15 hehehe i nas popedzali, niestety czapy nie kupiłam bo były brzydkie no ale w czwartek koopavond to pojedziemy:D

wurszt to mnie sie zawsze z Niemcami kojarzy :)

ah byliśmy w c&a kurtke kupić :) o 17.30 mnie sie do sklepu zachcialo jechac... wpadlimy za 15 hehehe i nas popedzali, niestety czapy nie kupiłam bo były brzydkie no ale w czwartek koopavond to pojedziemy:D

wurszt to mnie sie zawsze z Niemcami kojarzy :)

Ponoć dojcze wurszt ist szleśt :szok: hahaha. Jadła któraś? Ja jadłam tylko tutejszą i mi nie smakowała.

Ostatnia edycja:
A holenderski to niby nie szlest ???:-D:-D:-D
Mi wurszt kojarzy sie z sp
[*]babcia ktora do nas po slasku mowila:tak:

Dzis znalazlam zagubionego bucika HUUUURAAAA!!!

reklama
A holenderski to niby nie szlest ???:-D:-D:-D
Mi wurszt kojarzy sie z sp
[*]babcia ktora do nas po slasku mowila:tak:

Dzis znalazlam zagubionego bucika HUUUURAAAA!!!

Ooo to dobrze, przynajmniej nie będzie płacz o bucika :-D.

A ja siedzę obrzygana, bo Maja się najadła i tak brykała, że jestem w jej obiedzie :baffled:.

Ja się na śląskim nie znam, bo jestem z Dolnego Ślaska. U mnei się mówi polszczyzną literacką. A na dojczlandzkim uczono mnie mówić wurst...i że ich czyta się iś ;)

Ostatnia edycja:
Do góry