Nia
Fanka BB :)
Zapominajka- u nas napewno bedzie prezent od siostrzyczki, maly ma kilka rzeczy ktore chcialby miec i z m zamierzamy mu cos kupic i jak przyjdzie odwiedzic nas w szpitalu napewno dostanie prezent od siostry
on tez juz wybral prezent dla dzidziusia, ale ze swoich zabawek z czasow niemowlecych
szukalismy czego nie potrzebuje i co moglby podarowac siostrzyczce i zdecydowal co chce sprezentowac
wspolczuje wymiotow
a mialam zapytac jeszcze jak domowe sposoby na kurzajke? pomagaja?
ja wlasnie malego odebralam i w jego grupie jeden chlopiec ma szkarlatyne, pani zapytala czy ze wzgledu na ciaze nie chce jutro malego zostawic w domu, i pewnie go zostawie i dopiero w poniedzialek pojdzie
on tez juz wybral prezent dla dzidziusia, ale ze swoich zabawek z czasow niemowlecych
wspolczuje wymiotow
a mialam zapytac jeszcze jak domowe sposoby na kurzajke? pomagaja?
ja wlasnie malego odebralam i w jego grupie jeden chlopiec ma szkarlatyne, pani zapytala czy ze wzgledu na ciaze nie chce jutro malego zostawic w domu, i pewnie go zostawie i dopiero w poniedzialek pojdzie
), ale wracając do sedna, miałam bardzo podobne objawy jak Ty, więc starałam się polegiwać, bo czułam straszny dyskomfort jak siedziałam lub chodziłam, o bólu pęcherza nie wspomnę.. no i dziś podczas badania pani dr wyczuła główkę bąbla badając mnie tylko organoleptycznie! mam tak nisko dzidziusia! szyjka oczywiście już się skraca, choć ja nie czułam żadnych skurczy..a dodam tylko że moja szyjka w pierwszej cięży to nawet po 48h przy oksydocynie nie chciała mi się skrócić! zalecenia: leżenie, nospa forte 4x/dzień plus magnez 3x/dzień. może i Ty powinnaś trochę przystopować! lepiej dmuchać na zimne..
nie mowiac o stekaniu przy obracaniu na boki
Mierzyła mi brzuch, badała itp ale wg niej wszystko jest tak jak powinno ...
wiem doskonale co teraz przezywasz
pamiętam że kiedyś pisałaś że u was to nie zaglądają w "podwozia" kobietom w ciąży:-)