reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

Kessy dlaczego tylko na 3h do tego przedszkola?

Przewidujecia jakies upominki od maluszka dla starszaka i odwrotnie?
.
bezpłatnie przysługuje 3-latkowi 3 godziny dziennie takiego przygotowania do szkoły, a na zostawianie jej na dłużej obawiam się że zabraknie finansów jeśli nie wrócę do pracy... dniówka w przedszkolu to 54 euro.. :/

w planie jest że Misia odwiedzi mnie w szpitalu zaraz po tym jak się urodzi maleństwo (oczywiście jeśli będzie zdrowa) mąż obiecał jej że kupią w sklepiku na dole balonik i maskotkę dla młodszej siostrzyczki.
Dla starszej siostry też mam prezent przygotowany: koszulkę z napisem jestem starszą siostrą

reklama
fiołkowa to ja ci życzę wielkiej, pięknej wymarzonej kuchni:)

Citrus miałam się właśnie zapytać jak twoja recenzja!:-) ja jaja na miękko jadam bezgranicznie ale są od teściowej a jej wierzę. co do tataru to jednak chyba na razie zrezygnuję. pisałaś kiedyś ze wołowinę kupujesz w biedronce. nadal to robisz? i masz zaufanie?

Ale Wy macie pocisniecie:D..
Mysze podczytywac z tel bo wieczorem potrzebowalabym..kawalka nocy,zeby Was doczytac.
Wspolczuje pit-ów...
Tu przychodzi wszystko juz gotowe, wysylasz smsa tylko, potwierdzajacego rozliczenie i wsio.
A ja w zmywarce nie mam swiatelka od soli.. Hmmm..dziwne? I zadnej soli nie sypie. O co kaman?
ZAPO, ciesze sie ze masz w koncu ta frankę, jakbym conajmniej Ci gary myła wczesniej:D

dziewczyny jaka ja się robie niepełnosprawna ;/ Lara jest 24/7 na pęcherzu od podcierania się co 3 minuty już mnie wszystko piecze, jak poleżę chwilę na plecach to się podnieść nie jestem w stanie bo mi żyć sztywnieje, plecy bolą kiedy toje lub długo siedzę, a siedzieć mogę tylko w rozkroku bo brzuch mam nisko. Jak sie położe na lewym boku to mam problem z oddychaniem, więc spać moge tylko na prawym. Młoda mnie tłucze niemiłosiernie w co sie da a wielkie rozstepy na brzuchu aż bolą pod jej kuksańcami i kopniakami. Zaczyna mi dokuczac zgaga. Schylenie się to skomplikowany kilkustopniowy proces. Jak ja mam jeszcze pociagnąć 10 tygodni O_O

Kartagina, ja wołowinę w Biedronce? W życiu ;-) Każdy rodzaj mięsa (chyba że ćwiartki kurczakowe albo pałki - wtedy paczkowane z Biedrony) kupuję wyłącznie na targowisku niedaleko mnie. W Biedronce kupowałam czasami paczkowane mięso na tatar, ale żadnego innego wołowego mi się nie zdarzyło.

01040663.jpgTo jest właśnie to, które kupowałam. Ono chyba ma jakieś konserwanty, ale gdybym miała w ciąży skusić się na tatar, to wyłącznie z tego.

reklama
Do góry