reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

fiołkowa to tak ja mnie. czuje jakbym w ciązy chodziła "od zawsze:.niemiłosiernie mi się dłuży.
i nawet bb nie pomaga

reklama
Witam!!! Widzę że nie tylko ja jakaś śpiąca dzisiaj jestem, to pewnie ten pochmurny dzień tak działa na nas:/
Ja sie chyba zaraz do łóżęczka wdrapię i poleniu****ę troszkę , a co tam:)
Kitka fajnie ze córa już lepiej sie czuje!!!

Mnie sie wydaje,ze to normalne,ze te ostatnie tygodnie najbardziej sie dluza.W pierwszej ciazy tez w 8 miesiacu czulam sie jakbym cale zycie w ciazy byla.:-) I teraz pomalu te uczucia wracaja.Chociaz staram sie byc normalna-moja fizycznosc zalosna jest.Jak zejde na dol wstawic pranie wracam to mam zadyszke :-D Albo jak wchodze do mamy na 4 pietro.Jeszcze miesiac temu na luzie wbiegalam...Nic to.Najwazniejsze,ze widac juz swiatelko w tunelu!Jeszcze tylko chwilka,jeszcze momencik:-D

Co wy, mi czas między palcami ucieka. Mam wrażenie, że dopiero II zobaczyłam.
I zaczyna powoli mnie dopadać taka wredna myśl, że z dwójką sobie nie poradzę...

Zjadłam suszone pomidory na śniadanie i mam zwroty. Chyba Matylda ich nie lubi. Umieram ;/

Ostatnia edycja:
dziewczyny z ta sola do zmywarki to przedluzacie zywot zmywarce, gdyz to potrzebne by kalk sie nie zbieral :-) powinno sie regularnie dosypywac :-)

Zapo - mnie też dopadają myśli, że z dwójką sobie nie poradzę... Różne pory jedzenia, spania, płakania...
Na razie tłumię to w sobie, ale zaczynam się bardzo bać:baffled:

Noirel bardzo mi przykro z powodu złego stanu zdrowia suni. :no:
Ja swoją kochaną sunię straciłam około 4 lat temu przez raka, kochana moja:-(

Ja do zmywarki też sypię sól taką specjalną, mimo że używam tabletek typu 3 w 1. Dzięki tej dodatkowej soli naczynia są bardziej błyszczące.

Mi czas też strasznie szybko leci, jestem w szoku, że to już tak blisko porodu, którego coraz bardziej się boje...

Poszłam na badania bez brania tabletki, dziś po 15 wyniki, bardzo jestem ciekawa czy jabłka z gwoździami plus wołowina, sałata, suszone morele, natka pietruszki itp pomogą!

reklama
Co wy, mi czas między palcami ucieka. Mam wrażenie, że dopiero II zobaczyłam.
I zaczyna powoli mnie dopadać taka wredna myśl, że z dwójką sobie nie poradzę...

jakbym czytała swoje myśli :)
do tego moja mała od września do przedszkola codziennie na 3 godziny... trzeba zaprowadzić, przyprowadzić i jakoś się z tym wszystkim wyrobić, a teraz mi ciężko z jednym :/

Do góry