reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Ayni jadę do Ciebie na obiad :-D
Marzena ja zaszłam przez własną głupotę - na wakacjach dwóch pod rząd zapomniałam... pierwszy raz mi się to zdarzyło a brałam wtedy prawie 5 lat tabsy. Krwawienia nie było a mnie dodatkowo zaniepokoiło to że mnie piersi bolały ja choroba a wcześniej nigdy tak nie miałam.

reklama
Witajcie :D

Wspolczuje idacych zebow, u nas chyba idzie kilka na raz ale juz sama nie jestem pewna :/

Co do obiadu nie mam pomyslu... nie chce mi sie dzisiaj.

Ja stosuje tylk i wylaczne prezerwatywy :D o tabletkac bym zapominala wiec odpada a spirali nie chce boje sie :/

Dzisij o 20 mam spotkanie z babka w sprawie opiei nad jej dzieckiem. :) ciesze sie ogromnie tym bardzej ze sama zaproponowala mi 140 e tygodniowo :D trzymajcie kciukasy aby sie udalo, bo ja juz taka zestresowana ze masakra...

Dzisiaj bylismy na spacerku ponad dwie godzinki, zimnica taka ale maly zasnal i bylo tak fajnie, teraz ciepla herbatka i juz sie rozgrzalismy :)

noc u nas minela super od 20 do 7 i potem godzina zabay i spalismy razem do 11.50 :)

mnie brzuch boli przez @ strasznie... normalnie nie moge nic zrobic...

Witajcie :D

Wspolczuje idacych zebow, u nas chyba idzie kilka na raz ale juz sama nie jestem pewna :/

Co do obiadu nie mam pomyslu... nie chce mi sie dzisiaj.

Ja stosuje tylk i wylaczne prezerwatywy :D o tabletkac bym zapominala wiec odpada a spirali nie chce boje sie :/

Dzisij o 20 mam spotkanie z babka w sprawie opiei nad jej dzieckiem. :) ciesze sie ogromnie tym bardzej ze sama zaproponowala mi 140 e tygodniowo :D trzymajcie kciukasy aby sie udalo, bo ja juz taka zestresowana ze masakra...

Dzisiaj bylismy na spacerku ponad dwie godzinki, zimnica taka ale maly zasnal i bylo tak fajnie, teraz ciepla herbatka i juz sie rozgrzalismy :)

noc u nas minela super od 20 do 7 i potem godzina zabay i spalismy razem do 11.50 :)

mnie brzuch boli przez @ strasznie... normalnie nie moge nic zrobic...

No my też tylko prezerwatywy. W PL konsultowałam się z 2 ginekologami i powiedzieli, że jeśli biorę leki na tarczycę i chcę mieć dzieci bez problemów, to lepiej, żebym nie brała antykoncepcji hormonalnej. Chcę jeszcze jednego bobasa, więc póki co gumki. Za rok myślimy, żeby coś podziałać, bo chcę mieć 2 dzieci przed 30 :-D. A potem... mi się podoba opcja zastrzyku albo plasterka. Działa i nie muszę o tym pamiętać co do sekundy. Czasem zapominam o swoich lekach, które na szczęście działają na dobę do przodu...a co dopiero jakieś tabsy anty :eek:. Skończyłabym z 10 dzieci przy swoim roztargnieniu hahaaha.

U nas dzisiaj w miarę luzik. Mała głównie śpi, albo się bawi. Ważne, że nie ma (tfu tfu) żadnej gorączki ani niczego innego. Ciągle chce się przytulać i właśnie śpi na brzuchu M. :-D...a on razem z nią. A matka jak zwykle sama na placu boju...obiad to sam się chyba zje. Za to...będzie na dwa dni hahaha.

bry wieczór

kurcze , praca sie zaczeła a ja nie mam weny twórczej... co dzien cos do załatwiania i tak dzień ucieka :)

dzisiaj nawet ciepławo było, w aucie to mi tak przygrzewało ze szok....

wiecie ze w sobote przestawiamy czas??? dzisiaj sie dowiedziałam:)

Ooo to ja to bym dalej w nieswiadomosci zyla :szok: Nielubie przestawiania czasu:wściekła/y:
Dzieciakom sie znowu pochrzani z godzinami jedzenia :baffled:

A jesli chodzi o nieszczesne zeby to podaje info ,ze tu w Nl jest jeszcze inny zel na dziasla dostepny.Drogi jest ale smaczny ,moje moglyby go wsuwac nawet jak dziasla nie bola :-DU nas zadzialal ,czy podziala u kogos innego tego nie gwarantuje.
Gengigel
Sama niewiem po co to napisalam skoro wszystkie i tak maja specyfiki z Pl :-D:-D:-D No ale nuz moze komus sie przyda...

Berni ,co za przypal z tej laski :szok: Masakra,jak tak mozna kogos wystawic :crazy: Wspolczuje...
Ja meczu nie ogladam ,bo jestem ze starym 'na rozwodowym' i nie mam ochoty przebywac z nim w jednym pomieszczeniu.
Kurcze aaa moze znowu bedzie gola dupa :-D

Ja oglądam mecz... nie wiem po co :nerd:. Dla mnie cieszyć się z brami z San Marino...to jak cieszyć się, że się strzeliło gola drużynie dzieci z wczesnej podstawówki. Nie ma się czym jarać mówiąc szczerze.

reklama
ja tez nie lubie przestawiania czasu zwłaszcza ze bedziemy krócej spać hehe

Mamo ZiM o tym żelu juz dawno słyszałam ale jakos nikt go nie uzywał.... no teraz Ty dopiero mowisz :):) i wolałam nie ryzykowac , no ale jak calgel sie skonczy to moze....

u nas mecz leci bo mąż sobie kolege zaprosił i ogladaja....a niech ma... jakos daje rade hehehe Martynka z nimi na kanapie hehe

Do góry