reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

Byłam na wizycie i mam mega doła bo Adunia jest bardzo mała-duzo za mała niż być powinna i mam jechać na kontrolne usg i trzeba sprawdzić czy to nie hipotrofia płodu czy jakoś tak:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

ciśnienie miałam bardzo dobre 140/80. Przytyłam od ostatniej wizyty 1,800kg......

reklama
Byłam na wizycie i mam mega doła bo Adunia jest bardzo mała-duzo za mała niż być powinna i mam jechać na kontrolne usg i trzeba sprawdzić czy to nie hipotrofia płodu czy jakoś tak:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

ciśnienie miałam bardzo dobre 140/80. Przytyłam od ostatniej wizyty 1,800kg......
Pinio to ile waży Adunia? wiesz mój Domiś ma tak że albo przez 2 tyg nie rośnie albo przez 2 tyg nie tyje.Tzn przez 3 tyg miałam mówione że waży 350g, a teraz nagle 550 g skoczył, a w 15 tyg przez 2 tyg nic na długośc nie rósł a potem skoczył jak nie wiem...dzieci mają takie swoje skoki rozwojowe.

Nie wiem ile waży bo dzisiaj mi nie dał tego wydruku i nie powiedział (żeby mnie nie denerwować i żebym u dr googla nie sprawdzała):-:)-:)-:)-(on powiedział, że być może to od nadciśnienia.........

a na to kontrolne usg kiedy i gdzie masz jechać? do tego samego lekarza czy innego?
bo jak do innego to niewiele załatwisz nie wiedząc ile dziś Adusia waży...

Mamuski GRATULUJE udanych wizyt:*

Pinio kochana nie stresuj sie na zapas, może faktycznie nic złego sie nie dzieje... Nie h sprawdza na porządnym USG... Trzymam mocno kciukasy kochana:*** zobaczysz ze Adunia nadgoni do porodu:* sciskam:*

do tego samego lekarza-za 2 tyg.

próbuję się dodzwonić do "najlepszego w moim mieście w diagnostyce" ale nie odbiera telefonu.........

Pinio moj synek też do 20 tc był ciągle za mały... Może to faktycznie wynik nadciśnienia (lekarz mówił, że dziecko przez to słabiej przybiera na wadze). Kochana trzymam za Was kciuki!!!!!

A w ogóle może Ty się za bardzo głodzisz??? My tu o chłopskim żarciu często piszemy, a ty o jabłuszku z marchewką albo misce sałaty :wściekła/y::wściekła/y:!!!!!!

reklama
Pinio a na jakie podstawie stwierdził że malutka za malutka skoro nie sprawdził wagi???? na pewno nic złego się nie dzieje! ale dla własnego spokoju zapisz się gdzieś na USG po świętach:tak:

Do góry