maggie2205
Fan(ka)
Agagsm no tak nieśmiało wracam do starań, choć w lipcu na wakacje jadę i po cichu liczę że może coś samo wyjdzie... Póki co katuje się dietą bez chleba, ziemniaków itd ...
Krystianmartin szczególnie Ci kibicuję, bo z tego co pamiętam a mam nadzieję że się nie obrazisz, jesteś tu jedną ze starszych staraczek, ja sama w tym roku skończę 35 i juz myślalam czy za stara nie jestem
zakupiłam calcium citrate i wit b complex też zakupię póki co..
Antosiu dobrze pamiętam że zakupujesz vitagyn c, czy to nie zaszkodzi plemnikom?
Krystianmartin szczególnie Ci kibicuję, bo z tego co pamiętam a mam nadzieję że się nie obrazisz, jesteś tu jedną ze starszych staraczek, ja sama w tym roku skończę 35 i juz myślalam czy za stara nie jestem
zakupiłam calcium citrate i wit b complex też zakupię póki co..
Antosiu dobrze pamiętam że zakupujesz vitagyn c, czy to nie zaszkodzi plemnikom?
i wogóle nie przykłada sie za bardzo. A suplementów żadnych nie pije. Pomimo jego wczorajszych podchodów wojna dalej trwa. Ja tez chciałabym przyłozyc sie do tych starań żeby poźniej nie mysleć "a co byłoby gdyby..."
, ale mały wstał i już marudzi -uciekam.
Dzisiaj miałam bardzo wyraźną kreskę na teście owu no i silny ból brzucha lecz temperatura zbyt wysoka żeby wykres coś mi pokazał. Ja zawsze przed owulacją i w trakcie jej trwania mam bóle brzucha. Jak tylko pojawia się ten ból na początku lekki to test wychodzi bledziutki, ale jak już na dobre rozhula się ten ból to test jest bardzo wyraźny i śluz jest przejrzysty...
Cieszę się że mogę na Waszą pomoc liczyć
?