sembonzakura
Fanka BB :)
Kurde a ja się mlecze na wszystko z prawego cyca. Jak była pustynia przez cała ciąże to od dwóch dni bez wkładek laktacyjnych nie ma mowy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam Was z rana,
znowu noc bez akcji porodowej z mojej strony :-( mały był taki nerwowy, dawno się tak nie kręcił, a dzisiaj przez pół nocy ( ! ) kopał , zmieniał pozycje, nie wiem co tam wyprawial, ale tak się szamotał , że byłam lekko przerażona, czy się kurde nie dusi?! Ja nie wiem...może ma już mało wód? albo co? Oczywiście nic nie wiem bo ostatnie USG miałam 9 tygodni temu.
a na ktg wyjdzie jeśli dzidziuś jest niedotleniony, ostatnio dr na IP mi objaśniła po czym to wyczytać, można jeszcze wyczytać z ktg że jest zatrucie płodu (albo zakażenie-nie pamiętam)ogłoszenia parafialne, dziś w kolejności do porodu eklerkaa do 18:00 sembo do 23:00, pózniej kasienka - akcja rozpoczyna się jutro wieczorem a kończy 13/05 nad ranem.
Tak wam rzecze król julian.
Serio jak dziś nie urodzę to będę miała mega doła![]()