reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2013 :):)

Kurde a ja się mlecze na wszystko z prawego cyca. Jak była pustynia przez cała ciąże to od dwóch dni bez wkładek laktacyjnych nie ma mowy.

reklama
Witam Was z rana,

znowu noc bez akcji porodowej z mojej strony :-( mały był taki nerwowy, dawno się tak nie kręcił, a dzisiaj przez pół nocy ( ! ) kopał , zmieniał pozycje, nie wiem co tam wyprawial, ale tak się szamotał , że byłam lekko przerażona, czy się kurde nie dusi?! Ja nie wiem...może ma już mało wód? albo co? Oczywiście nic nie wiem bo ostatnie USG miałam 9 tygodni temu.

marciosz,
jedź na IP, niech cię podłączą pod ktg, bo zwiększona aktywność dziecka jest wskazanie do sprawdzenia jego stanu:tak: a na ktg wyjdzie jeśli dzidziuś jest niedotleniony, ostatnio dr na IP mi objaśniła po czym to wyczytać, można jeszcze wyczytać z ktg że jest zatrucie płodu (albo zakażenie-nie pamiętam)

A mnie boli "pipka" cały czas czuje takie rozpierane ze szok, nie mogę siedzieć, nie mogę chodzic grrrr brzuch od 3 dni się napina co 20 min, na noc łykam no-spe by się wyspac ale i tak "pipka" boli hehs... choć bym chłopa uzyła do woli, ale gdzie tam... bo mnie boli "P" hehs.... dobrze, ze już bliżej niż dalej :)

Marciosz - u mnie też od wczoraj mała rusza się cały czas (a u niej to rzadkość) całą noc się ruszyła tak samo, a teraz śpi.... Wczoraj siedziałam 3razy na kiblu po pół godziny i 2razy wymiotowalam....myślałam że umrę tak mi nie dobrze było, a na wieczór miałam nieregularne skurcze. Ale dzisiaj bez większych już objawów... trochę kręgosłup mnie pobolewa.

eklerka, nie chcę gdybać ale masz znaczące objawy:happy2::-D może meta tuż tuż:-)
trzymam kciuki &&&&&&

Ogłoszenia parafialne, dziś w kolejności do porodu Eklerkaa do 18:00 Sembo do 23:00, pózniej Kasienka - akcja rozpoczyna się jutro wieczorem a kończy 13/05 nad ranem.
Tak wam rzecze król Julian.

Serio jak dziś nie urodzę to będę miała mega doła :(

Siemacie, Matki Polki :)
Ja już po xycaniu porannym (Mateusz z zaleconych 60 ml dopija po cycaniu połowę z tego). Byłam sobie na rynku, zrobiłam zakupy, popatrzyłam na ciuchy ( nie znalazłam nic dla Matiego), będziemy się powolutku szykować na spacer, ale to dopiero po dużym karmieniukarmieniu z doładowaniem mm :)
Ale wiecie co? Truskawki po 12 zł za kilogram i nektarynki po 2,80 za sztukę to trochę przesada :|

ogłoszenia parafialne, dziś w kolejności do porodu eklerkaa do 18:00 sembo do 23:00, pózniej kasienka - akcja rozpoczyna się jutro wieczorem a kończy 13/05 nad ranem.
Tak wam rzecze król julian.

Serio jak dziś nie urodzę to będę miała mega doła :(

ty a o mnie to zapomniałaś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sembo, doła zostaw sobie na 41tc:-p albo na co najmniej po 25 maja:cool2: wtedy się podołujesz, a teraz się nie nakręcaj:tak:

reklama
Do góry