Pati gratuluje przemiany męża i tych przespanych nocek !! Zazdroszczę :-)
Osktapa mój Młody teraz też przesypia ładnie z jedną pobudką ale jeszcze tydzień temu były 3 pobudki ma takie okresy chyba jak mu zęby idą albo na jakieś skoki rozwojowe..
Multi ja raz zaszczepiłam jak Mati miał katar i nic mu nie było ale on był taki lekki bez gorączki i lekarz powiedział że nic mu nie będzie więc mu zaufałam, natomiast kolejnym razem miał taki katar jakby zatokowy i kaszel i wtedy przeniosłam szczepienie.
Taycia ale waga !! Współczuję noszenia

Mojego dziś zważyłam z ciekawości i wychodzi 9 kg
Kruszka mój śpi tylko na brzuchu od urodzenia. I innej pozycji nawet nie bierze pod uwagę, dla spokoju mojego i męża kupiliśmy monitor oddechu i jakoś śpimy spokojnie

Ale wiem że dużo osób właśnie potępia takie spanie więc nie dziwię się że się przestraszyłaś.
Esme mój też tylko na piersi a je już praktycznie wszystko. Zółtko daję mu co drugi dzieś po połówce. A dziś się pomyliłam i na deser dostał deserek od 8 miesiąca. Przestraszyłam się i to co zostało wywaliłam

Mam nadzieję że nic mu nie będzie.
Babyduck pięknego masz synka i ogólnie śliczne zdjęciA i gratuluję pół roczku !!
Katalina super Ci dzieć śpi i jeszcze sam zasypia ? Mój to tylko przy cycusiu mam nadzieję że się odzwyczai szybko
A u nas dziś upał i prawie cały dzień spędziliśmy na dworze. A jutro jedziemy na weekend na wesele. Ciekawe jak Młody przetrwa te dwa dni na sali

Mam pytanie znacie jakieś fajne miejsca nad morzem gdzie można pojechać z dziećmi ??