reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Kolorowa, mysiak nie mozecie rodzic w czerwcu bo serio ja czuje ze bede ostatnia z majowek!! :p ah i Gniecha jeszcze! :) I o ktorej jeszcze zapomnialam? Ile nas jest jeszcze w dwupaku?

cytryna - podobno liscie kapusty trzeba przykladac. Ale moze dziewczyny cos innego Ci doradza...

kolorowa - chyba jest tak jak piszesz. Pamietaj zeby miec skrocony odpis Twojego aktu urodzenia do USC! Do USC wystarczy jak ojciec pojdzie - nie trzeba isc w dwojke.

Kasienka - gratulacje!!!!!

Ostatnia edycja:
Kolorowa, mysiak nie mozecie rodzic w czerwcu bo serio ja czuje ze bede ostatnia z majowek!! :p ah i Gniecha jeszcze! :) I o ktorej jeszcze zapomnialam? Ile nas jest jeszcze w dwupaku?

cytryna - podobno liscie kapusty trzeba przykladac. Ale moze dziewczyny cos innego Ci doradza...

kolorowa - chyba jest tak jak piszesz. Pamietaj zeby miec skrocony odpis Twojego aktu urodzenia do USC! Do USC wystarczy jak ojciec pojdzie - nie trzeba isc w dwojke.

Kasienka - gratulacje!!!!!

haha, dobrze, że nam nie pozwalasz:-D bardzo chciałabym Cię posłuchać i nie być czerwcówką :D

Dzięki Dziewczyny za ODP!!!!

Cytryna to minie , ja aż zaciskałam zęby jak go przystawiałam , ale już jest lepiej. Na zapalenie piersi faktycznie liście kapusty są super.

Sembo moje dziecko zdrowe sie urodziło, ale mylisz mnie z inną dziewczyną, moje nie miała dużego prawdopodobieństwa zespołu downa. Co do moich przejść to przyplątała mi się choleostaza pod koniec ciązy i wylądowałam w szpitalu , no i wcześniej przy niej rozwiązuje się ciąże , a poza tym mały miał decelerację no i szybko na stół.

Zapominajka mój też ma te pryszcze nawet dośc sporo , położna powiedziała , że to trądzik , ale już się boję tej skazy.

musialam cie pomylic w takim razie, wiem ze jedna z dziewczyn miala ten problem na samym poczatku ciazy, dostala wysoki wsp i mogla sie zdecydowac na aborcje jednak zatrzymala ciaze... czy ktos kojarzy o kim mowie?

ja kojarzę, że jakoś niedawno któraś pisała, że jej dziecko urodziło się z zespołem downa.. ale która to była to nie pamiętam...

edit: znalazłam... Agara

Pola, jeśli Kolorowa nie ma ślubu z ojcem dziecka, to muszą iść razem do usc, bo ona jako matka musi potwierdzić, że jej partner jest ojcem dziecka i muszą się oboje podpisać. Jeśli idą do usc w którym nie byli rejestrowani jako dzieci, muszą mieć swoje akty urodzenia. Nadaję na świeżo, bo w ubiegłym tygodniu byliśmy, a też żyjemy bez ślubu :)))))

Sembo, to Alfa mówiła.

Zapominajka, cała pierś, ale Budda possał porządnie i przeszło trochę ;) Mati zyskał pseudo Budda, bo jak się obeżre jak prosiaczek, to ma minę jak wyżej wymieniony ;D

Ostatnia edycja:
reklama
cześć babeczki! wpadłam się przywitać! jutro już chyba będzie normalnie... od pogrzebu siedzieliśmy u teściów, mama się bała tak po pogrzebie tej strasznej ciszy... babcia pochowana więc wracamy do codzienności...

widzę że ostro pogaduszki lecą:)cytrynko pytaj śmiało!!! przeżyłam 3 zapalenia piersi więc wiem co to, a brodawki też swoje znają- strupy, krwiaki, ból jak diabli przy ssaniu i aż w kręgosłupie i mózgu mnie bolało!!!!!!!! GDZIE CIĘ BOLI??

Ostatnia edycja:
Do góry