Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a ile tego tłuszczu się podaje??
hello!
A ja dzisiaj o dziwo od rana na nogach i całkiem mi z tym dobrze. Wstałam po 8 bo zmotywowały mnie pampersy w biedronce
Normalnie zakupiłam 2 opakowania podkładów do przewijania(do tej pory używałam seni, ale te fajniejsze) i chyba jeszcze kupie na zapas 22 opakowania pieluszek do pływania(planujemy zaraz zacząć chodzić na basen bo mały już w wanience próbuje pływać;-)) i karton pieluch dla mnie i siostry
w dodatku w sklepie byłam sama bo M. jeszcze był w domu i mogłam zostawić małego. Ale fajowo było...taki 15 minutowy luz
Nawt nie wiecie jakie ja kombinacje alpejskie odstawiam. Zacznijmy od tego,że kupiliśmy używany wózek(gondola, spacerówka i fotelik) co się okazało totalną nieopłacalną pomyłką bo dołożyli byśmy 300 zł i był by nowy ;-) już się wkurzyłam na ten fotelik bo rączka lata bez wciskania tych przycisków i młody 2 razy prawie mi wyleciał, gdyby nie szelki to bym go z ziemi zbierała, a atestów to to chyba w ogóle nie ma...
Więc nacik postanowił,że kupuje nowy fotelikdostaliśmy kasę na rocznice to akurat było na fotelik
oczywiście pogrzebałam i stwierdziłam,że chce też baze do tego fotelika! Bo jak jak szaleć to szaleć...więc wyczyściłam konto ale mam baze. A teraz okazuje się,że do naszego cudnego wózeczka nie ma adapterów i jak jeździmy to nawet na te 15 min muszę wyciągać gondole
wrrr...
I tak oto wymyśliłam,że chce nowy wózek:-) same spacerówki praktycznie w takiej samej cenie a gondole gdzieś się wciśnie i będzie na zaś
A co! Marcin wydał w tym miesiącu kupę kasy na motocykl to ja chcę wózek![]()
i szuka biedna Cortina i znalesc nic nie moze 
ale to juz ostatecznie potwierdzone ze guz i trzeba usunac ? boziu tak mi szkoda ciebie i towjego synka :-( przytulam ...
a jaki chcesz ten wozek ?
bo Cortina tez chce wozeki szuka biedna Cortina i znalesc nic nie moze
![]()
zapewne w wersji z 2013