Agniesiu jakiego Ty masz przystojnego mezczyzne :-))) hihihihi fantastycznie wyglada a co to jest za wozek? Bo nie znam... Chyba ze to literowka jakas...
Asitko przykro mi z powodu malpiszona.
Sihayko wzielas sobie za cel przypominanie Asitce o tabsach dla meza? Hihihi jak tutaj na forum bedziemy pilnowac Asitowego meza to napewno polepszy sie nasienie hehehehehe
Anulka powiem Ci ze ja zwracam uwage na kilka rzeczy w wozku: wielkosc kół, czy sa pompowane czy piankowe, czy sa 4- czy 3-kolowe a zalezy mi na 4 kolach, jesli maja mniejsze kola z przodu to czy jest mozliwosc przelozenia raczki, dosyc duza gondola, amortyzatory, kosz zakupowy nie jest dla mnie istotny bo mam auto wiec podjechac po zakupy to nie problem, wielkosc wozka po zlozeniu zeby nie zajmowal calego bagaznika, jak sie sklada budka przy spacerowce i gondoli, ilosc gratisow typu moskitiera, folia, torba, spiworek no i przede wszystkim wyglad wozka! Najczesciej jak mi sie podoba gondola to spacerowka ma cos co mnie odrzuca... Yhsss.. Mam juz nawet typy... MUTSY URBANRIDER, GRACO SYMBIO, TAKO CITY MOVE LUB ALIVE i NAVINGTON CADET...A wczoraj ogladalam quinny speedi ale cZytalam ze w gondolce niemowlak ma glowke nizej niz nozki...