reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

hej dziewczyny u mnie słonecznie, ale troszkę zimno :-(
Noelle prawie wszystko gotowe, tylko zapowiadają deszcze a ja nie mam bolerka tylko szal :angry: trudno chyba nie zamarznę od razu :-D
Agnieszko jaki przystojniak z Antosia :tak:
Sihaya tym razem ja zapomniałam mu przypomnieć bo myślę o mojej znajomej u której wykryto prawdopodobnie ciąże pozamaciczną i do tego sprawdzam czy wszystko na wesele jest już gotowe i o męża tabletkach na śmierć zapomniałam :zawstydzona/y:
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i życzę miłego dnia :-)

reklama
Hej dziewczyny
My zaraz jedziemy na to usg...ale sie boje:-/

Info od Gosiaka to takie ze.sa.jeszcze w.szpitalu i walcza z.zoltaczka:-/

Asitka to jesteś usprawiedliwiona;) Z weselem na pewno wszystko będzie w porządku:) zrób sobie listę o odhaczaj czy wszystko zapięte na ostatni guzik:) będzie pięknie, zobaczysz:)
Domik współczuje kochana:* ehh..:(
Noelle powodzenia na usg:)
A Margotka niech siedzi w tym szpitalu, byle wyleczyć tą żółtaczkę; wrócą do domku i po chwili zapomni, ze tyle w szpitalu czasu spędzili.

Noelle powodzenia na usg, napewno wszystko bedzie okej :-)

Margociu jeszcze troszke !! :-)

Asitko wielki dzien tuz tuz :-) ale fajowo :D

Domik wspolczuje ale z czasem NAPEWNO bedzie lepiej.

Sihaya to z tabletkami dla Asity meza to musisz chyba glosno przypominac :-) wtedy nawet przez dzwony koscielne musisz sis przebic hihihihi masz donosny glos?

hehe Agacyndka normalnie raczej jest stonowany ale jak trzeba to potrafię ryknąć;) nawet dzwony kościelne mi nie straszne:D

no to idealnie, przebijesz sie :-)) To Asitka nawet w dniu slubu nie zapomni hihihihi :D

ja chyba przestane wchodzic na wage, bo mnie przeraza...dzisiaj mi pokazala dwa kilogramy wiecej niz wczoraj, to chyba malo realne.

Ja mam dziś polędwiczki wieprzowe w sosie pieczarkowo-grzybowym;) do tego jakąś sałatkę wymyślę:) Na razie kładę się na 15 min z nogami do góry, potem biorę się za obiad.... Właśnie wróciłam z mieszkanka:] w poniedziałek panowie mają być ostatni dzień<jupi> i sami zdeklarowali się umyć mi z "fugi i pyłu" płytki wszędzie:) bo "przecież Pani nie może teraz":)

hej, ja tylko na chwile, będe dopiero po weekendzie chyba.. Maja chora, nie chodzi do przedszkola, w piatek do rodziców jedziemy, także miełego długiegu lub nnie weekendu :D:)))

a co do wózków to ja mam quinny buzz, polecam, jedynie kółko piankowe z przodu kiepskie, ja wynmienie na 2 kółka lub kółko terenowe i bedzie ok :)))
a spacerówke mam zamiar używać jak mała skonczy 4 miesiące, mamy kubełkową, będe nią jeździć teraz koniec lata, jesien i zime, a na wiosne kupuje lekką jakąś będe szukac jakiegoś mclarena uwzywanego albo kupie nówke espiro activ moze :)

reklama
Sihayko no to super!!!! To przeprowadzka niedlugo??? Moge potupac nogami razem z Toba ? :))) hihihi

Krolewno udanego wyjazdu!! A Majeczce duzo zdrowia!! Musze poogladac ten Twoj wozek. Quinny fajne bo wysokie sa...

Kupilam dzisiaj Mlodej lozeczko turystyczne... A drewniane bede robic chyba na zamowienie na wzor tego z La Millou... Strasznie mi sie podoba.

Do góry