reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

reklama
Bo swieto :-) i dlugi weekend. Forum opanowala ciiiiiszaaaaa ;D

No i po dlugich przemysleniach kupilam dzisiaj Malej lozeczko... My mamy w sypialni kolekcje Romantic z voxa i dzisiaj znalazlam lozeczko w wyprzedazach... A ze mamy u moich rodzicow jeszcze komody dwie z tej serii, to jedna wejdzie do sypialni a druga do pokoju Malutkiej. Bede chciala tylko przemalowac komode i lozeczko, zeby bylo pod Mala zrobione i z tych duzych wydatkow to mi tylko wozek zostal... Uff...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
AGACYNDA no no no:) szalejesz. fajne takie zakupy nie?? aż uwierzyc nie mogę że u Ciebie 27 tydzień:szok: dopiero test robiłaś. czas jak szalony biegnie.
AGNIESZKA dzis z Antkiem lepiej?? widocznie miał zły dzień. a dalej jesteś na diecie eliminacyjnej??

a no Domik fajne fajne. szkoda ze pieniazki tak szybko uciekaja... a tu tyle jeszcze przede mna... :)) a u Ciebie i Lenci jak tam?

witajcie
Agnieszka ale ten twój Antoś przywiązany do mamusi, ciekawe jaka ta moja będzie... wow
Noelle strasznie się cieszę, że z malutką wszystko oki
Agacydna to fajnie że zakupy pełną parą ruszyły, no jeszcze ten wózek z tych droższych rzeczy, tylko że z tych niby nie droższych tyle sie uzbiera... ehhh :szok:

ja mam już wszystko, oprócz kapturków tych na sutki, zapomniałam kupić :no:

aaa i dzwoniłam w środę do Zusu czy moje zwolnienie już dotarło od pracodawcy, to miłe Panie powiedziały że dotarło, ale zostało wytypowane do kontroli, więc mam się spodziewać wizyty w domu ( już raz były w marcu) Matko one chyba nie mają co robić, więc do 17tego czerwca ( do tego dnia mam zwolnienie) muszę warować w domu, niby mam chodzone zwolnienie, ale jak mnie nie zastaną to tyle jeżdżenia wyjaśniania że szok, a mam koleżanki które od 5 tygodnia na zwolnieniu i ani razu ich nie sprawdzili co za pech :szok::wściekła/y:

mnie dzisiaj taki skurcz w nogę złapał że szok, dziś 11 kilo na plusie, może się uda nie przekroczyć 15tu, no staram się nie jeść dużo

a i z ciśnieniem to mam kontrolować kilka razy dziennie jak znów przekroczy 140 dzwonić do ginka, narazie mam porażająco dobre wczoraj miałam 110/56 to już przegięcie w drugą stronę :szok::-D

aaa i miałam te bóle przy pępku, czytałam gdzieś że to może być coś z łożyskiem, więc jak jeszcze raz wystąpią to też zadzwonie do lekarza

Hej!!
Ja cierpie na brak czasu.A jak juz mam chwile wolnego to i tak znajdzie sie cos do zrobienia wiec bb tylko podczytuje z komorki.
Ja mam dzisiaj wolne czyt.maz.zabral mala z.calym majdanem i pojechal do tesciowej,wroxa za.pare godzin.Ja ogarnelam juz mieszkanie,drugie pranie wstawione,obiad wstawiony.Zaraz ruszam z psem z ksiazka i dzbankiem kawy do ogrodka!!macierzynstwo jest cudowne!!;-)

Z tego co doczytalam to temat wozkow na tapecie-ja z mojego jestem bardzo zadowolona.Az milo:-)bo postawilam na wyglad i nieznana firme.Mozna by powiedziec ze mi sie udalo:-) ja wybierajac stawialam na funkcjonalnosc ,wyhlad i...wysokosc wozka.Im wyzszy tym lepszy dla mnie przy moim kregoslupie:-)
Mgielko o ja cie...kontrole z zusu:-/ u mnie nikt przez cala ciaze nie byl.A to cisnienie to tez nie wiadomo:-/ eaz dobre potem graniczne:-/
zaraz postaram sie was doczytac.
Pozdrawiam.wszystkie:-*:-*

NOELE super wieści:) matko jedyna Twoja dama jest dłuższa od mojej i wazy prawie tyle co moja:szok: to Ci babeczka rośnie jak na drożdzach! brawo:*

Zaczyna mnie przerazac tepo jej wzrostu;-)
Urodzeniowa.waga 2730g teraz 4470g
Urodzeniowy wzrost 50cm teraz59cm.....

Nie ogarniam!!;-)

Cześć kochane:)
Agacyndka jak się przeprowadzimy to Cię zasypię zdjęciami:p że będę Ci się po nocach śnić hahaha...:p
A gdzie jakaś Twoja foteczka??;> bo już tez dawno nic nie wrzucałaś...
Ja od rana jestem w biegu.. ostatnie zakupy pod kątem remontu, jeszcze różne szczegóły do dogadania a czas ucieka;)
Możesz tupać ze mną nogami;) we wtorek wchodzę ze sprzątaniem i myślę koniec tygodnia, weekend przyszły przeprowadzka:]
a potem biorę z Ciebie przykład i zabieram się za zakupy dla Malutkiej, bo z tym to kompletnie w lesie jestem.
Noelle bardzo się cieszę, że usg wyszło w porządku:) a jaki wózeczek masz?;>
Domik jak tam u Was? jak Lenka??
Uciekam już, Miłego dnia Wam życzę i do potem:)

reklama
Mgielko wspolczuje tej kontroli z Zusu... No ale coz. Polska.

Noelle cudny masz wozek :-) nie badz przerazona wzrostem swojej Ksiezniczki :-) niech rosnie !! :D

Sihayka jaaaa ale fajnie ze moge z Toba potupac :-) juz zaczynam przebierac nozkami. :D i faktycznie moglabys juz cos pokupowac dla Nadusi :-) a te zdjeciaaaa to mysle ze przezyje wszystkie a jak bedziesz mi sie snic po nocach to spoko :-)) zdecydowanie lepiej niz koszmary heheh
A ja swoje zdjecie wsadze w przyszlym tygodniu jak skoncze 28 tydzien :D moze sie skusze na jakies porownanie :D

Do góry