reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

to komplet do kołyski dotarł ;-)
zaraz się pochwalę,
Panie z Zusu nie dotarły, znając moje szczęście, przylizą w poniedziałek jak na 14tą mam do dentysty k...urwa mać!!!!

Noelle wózek bardzo ładny lubie taki styl
ja mam ten: BALLERINA NOWOŚĆ!! SKÓRRKA. + SUPER GRATISY!!!!!! (3287050646) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

a to moja kołyska

DSC08491.jpg

Załączniki

• DSC08491.jpg
    DSC08491.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Mgielko cuda ta kolyska, tez sie zastanawialam czy nie kupic kolyski. Ale juz nie chce wiecej miejsc noclegowych dla Malej. A wozek masz bardzo ladny, juz widzialam go wczesniej :-))

Agacynda póki co dla Nadki mam aż 2 kaftaniki, 3 bodziaki i komplecik: sweterek i czapeczkę dziergane ręcznie z włóczki;) Ale nadrobię, nadrobię:D
Dziś np kupiliśmy Malutkiej lampę do jej pokoju:] hehe...

życzę wszystkim dzieciaczkom, tym narodzonym i tym co jeszcze w brzusiach siedzą samych szcześliwych chwil. usmiechu na buzinkach i dużo zdrówka:* dziś kochane maleństwa Wasze święto:)

MGIEŁKA pościel i kolyska cudo!!!!

u nas niec ciekawego. mala w miarę ok. a ja szukam kiecki na wesele ale na orki nic nie ma:( a buuuu.....a pogoda do bani!!! ciągle pada!!!

hej babeczki :)

Ante śpi więc mam chwilkę żeby was poczytać a tu cisza na tak weekend przecież:)
u mnie dzisiaj piekna pogoda muszę szybko obiad robić i na spacer z rodzinką dość siedzenia w domu mam tylko nadzieję ze padać nie będzie

Hej :)
Miałam gości cały tydzień więc zero czasu na bb :sorry2: teraz muszę sajgon w domu ogarnąć ale widzę że dużych zaległości na forum nie mam, wszystkie kobitki odpoczywają :-) wszystkim dzieciaczkom składamy spóźnione życzenia z okazji Dnia Dziecka! samych radosnych chwil w ramionach rodziców, zero kolek i samych kolorowych snów!
Asitko mam nadzieję że miałaś cudowny ślub! czekamy na relacje :tak:
Noelle super że wszystko ok! ale jak Twój mały robaczek tak pięknie rośnie to przecież nie mogło być inaczej :tak:teraz możesz się spokojnie skupić na przygotowaniach do chrzcin
Agnieszko mój mały też w dzień już tylko drzemie po 10-15 min :baffled: za to w nocy zaczyna coraz więcej przesypiać co mnie ogromnie cieszy :-)
mgiełko mam bardzo podobną kołyskę ;-)u nas się sprawdza
agacynda kociaczki się dogadały po zabiegach? nasz psiak rozwalił sobie kilka dni temu łapę jak biegał po łące za piłką :wściekła/y: depnął na rozbite szkło - przeciął opuszek i prawie zerwał piąty pazur :no:
domik kiedy się bawicie na weselu? Lena z dziadkami zostaje?

Cześć:)
U mnie też piękna pogoda:) może uda się wyskoczyć po obiedzie na kawkę i truskawy na działkę:)
Mnie od rana kuje w z boku brzucholka:( albo się rozciągam, albo mała gdzieś mi się wgniata:/
Wczoraj za to szalała cały wieczór i nie dała matce spać;) dyskotekę sobie urządziła w brzuchu i tak do 1ej w nocy;]
Agacyndka łóżeczko, wózek itp kupimy jak tylko się przeprowadzimy:) póki co jest kolor ścian i lampa:]
Asitka wszystkiego co najlepsze z okazji ślubku:) niech Wam się spełnia teraz szybko to największe pragnienie:) ściskam mocno:*
Domik a kiedy to wesele masz??

Domik na orkii? Nooo prosze Cie, jestes swiezo upieczona mama :-) wystarczy sukienka do kolan odcinana pod biustem i wszystkie ewentualne mankamenty sa zakryte :-))

Pianko moje Kocice sie dogadaly w miare szybko :-) juz razem swiruja po calej chacie. Gryza sie i ganiaja po pokojach :D wspolczuje Twojemu psiakowi, ale wszystko jest okej? Zadnego zakazenia? Czy mi sie wydaje czy scielas wlosy? :-) na fb widzialam wczoraj jakies foty nowe :D

Sihayko a jaki kolor scian Malej zrobiliscie? Bo ja chyba zrobie brazowe, taka kawe z mlekiem i na waniliowo meble przemaluje.
Moze ten bol to wiezadla rozciagajace sie? Dyskoteka tez mi jest znana bo Aniela mi taka urzadza co wieczor :D i pozno w nocy tez szaleje np o 3 :-)

Asitko udal sie slub? :-) teraz musi sie udac Dzidziol :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
agacynda włosy ścięłam z miesiąc temu, jakoś niedługo po porodzie bo zaczęły się przetłuszczać no i przy małym z krótkimi jest mi po prostu wygodniej :-) psiak trochę odchorował widać że go bolało, dość głęboko sobie rozciął więc krew się z niego nieźle lała ale już się pozrastało tylko siostra wczoraj łapę oglądała i jakiś kamyczek malutki mu w ten rozcięty opuszek wszedł i muszę mu dziś go wydłubać..mam nadzieję że mi nie poodgryza przy tym palców :baffled:
Sihaya zazdroszczę pogody! u nas ponuro, na szczęście w miarę ciepło ;-)
Moje dziecko dziś 2 m-ce kończy a ja już kolejną @ mam :wściekła/y:nie nacieszyłam się długo..

Do góry