reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
aneczek az mi ciary przeszly! Tak sie ciesze kochana!

U mnie dobrze w miare. Ssaka mam uwieszonego na cycu, nie moge nic zrobic w domu bo sam nie usiedzi, zaraz marudzi i placze. :) Ale takie uroki. Moze na butli byloby latwiej, ale jakos nie mam serca mu tego cycusia odbierac. Wczoraj skonczyl 8 tygodni i wazy juz 5800g :)

Ssaka mam uwieszonego na cycu, nie moge nic zrobic w domu bo sam nie usiedzi, zaraz marudzi i placze. :) Ale takie uroki. Moze na butli byloby latwiej, ale jakos nie mam serca mu tego cycusia odbierac. Wczoraj skonczyl 8 tygodni i wazy juz 5800g :)

i dobrze, nie musisz, nie chcesz to nie dawaj butli :) Powisi, powisi i w końcu się wyreguluje. Koleżanka tak miała z córeczką. Teraz mala ma 6 mies i od kilku ssie co ok 3 godziny. W upały trochę cześciej bo jej się pić chce, ale E próbuje podawać jej wodę z butli, by znow się nie przyzwyczaiła "wisieć". Piękna waga :)

Błonka no serio, beta pozytywna mi sie sniła, a dzis to że juz się zapisywałam na prowadzenie ciąży. Matko, zbzikuję :) Tylko Mąż prosi bym sie nie nastawiala. A co to, pierwszy raz testuję?

Aneczek
my kiedy poczeliśmy Franka to też czułam, że test będzie pozytywny. Wiedziałam, ze musiało sie udać :)
A jak Twój mąż?

Agitatka, a jak Ty się czujesz? Przepraszam, bo pewnie już pisałaś, ale znacie już płeć? Z koloru suwaczków wnioskuję, że drugi chłopiec :-)

Kruszka, mąż od wczoraj mówi do mnie w liczbie w mnogiej, hihi. Dziś w nocy pyta się czy śpimy :-) Jak mu powiedziałam, to zażartował: "To się teraz porobiło" :-) i w śmiech. A chomikowi do klatki oznajmił: widzisz, już nie będziesz najważniejszy. Ja zresztą też". No taki oto mój A i jego poczucie humoru :-)

Aneczek tak będzie drugi synek, już nawet imię wybrane, a raczej Filip wybrał-będzie Jakub :-) A czuję się dobrze, dziękuję..Tylko te upały...mogą wykończyć ;-)
To dobrze, niech mąż żartuje, trochę humoru zawsze jest wskazane :tak:

Tak sie cieszę! Obraz mi się rozmyw, bo sie wzruszylam :)
Własnie wchodziłam na forum i mi się otworzyla strona z listopada, gdzie był którys w twoich postów i pomyślalam sobie "Ciekawe co u Ciebie słychać?" Ide dalej a tu takie wieści!!!
Moze Kamii a nastpnie Ikasia nam tu nowe szczesliwe chwile rozpoczęły. Licze na to :)
Takich "szczęśliwych chwil" żadnej nie życzę , więc mam nadzieję ,ze to jednak Ikasia rozpoczęła....

A i sie pochwalę - moje zdolne dziecko , ledwie co zaczęło raczkować ,a już zaczyna chodzić przy meblach :) , a i wyrósł nam piąty już ząbek ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Takich "szczęśliwych chwil" żadnej nie życzę , więc mam nadzieję ,ze to jednak Ikasia rozpoczęła....

Kamii... mam nadzieję, że ten post to jedynie wylewający sie jeszcze z Ciebie smutek po stracie. Dobrze wiesz co mialam na mysli... ZAFASOLKOWANIE, a TO jest szczesliwa chwila.

Nic więcej nie napiszę, bo.. nie. Mogłoby się zrobić nieprzyjemnie. Cześć.

Dziewczyny dla Was jestem nowa chociaz juz "dzialam" na forum od 2010:sorry2: Urodzialm corke za pierwszym podejsciem po odstawieniu anty. Teraz sprawa sie skomplikowala. Moge Was prosic abyscie przeczytaly w wolnym czasie moj przypadek? Bede wdzieczna za wszystkie odpowiedzi ....Kilka tyg temu stwierdzono u mnie zespol policystycznychjajnikow. Staramy sie z mezem o drugie dziecko wiec lekarz przepisal mi clomid.Mialam zaczac brac pierwsza tabletke drugiego dnia miesiaczki.Miesiaczka opozniala sie tydzien wiec zadzwonilam do lekarza z pytaniem corobic. W miedzyczasie zrobilam test ciazowy ktory dal wynik negatywny. Lekarzwzial pod uwage moje wykresy temperatur I stwierdzil ze pewnie w ciazy niejestem bo nie bylo owulacji. Kazal zaczac brac clomid bez okresu po 7 dniachkiedy spoznila mi sie miesiaczka.
Bardzo sie martwie. Jestem po 3ciej tabletce, temperature codziennie w granicach 36.9C. Co jezeli byla pozna owulacja a ja jestem w ciazydlatego za wczesnie na wykrycie jej przez test? Bardzo sie martwie bo wiem ze clo nie mozna brac w ciazy. Moja dawka to 50 mg. Lekarz powinien chyba wykonactest z krwi zanim zlaecil branie clo:eek:
Niby najlepszy lekarz w tej czesci Au ....
Zobaczyc sie ze mna nie moze w przyszlym tyg bo ma cesarki I kupe pacjentek...wtedy juz bede po 5 ciu dawkach....
Mam do niego przyjsc za 4 tygodnie
Test dzisiaj z rana mialam znowu negatywny....
Tak sie martwie:-(
Pozdrawiam Was :* I dziekuje za wszelkie odpowiedzi.
aha bety z krwi nie mam jak zrobic bo tutaj w Australii bazuja jedynie na testach sikanych :(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry