reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

O Zabciu , biedny Antonio Ale na zapas się nie martw będzie dobrzeeeee Glowa do góry Całuski

Suzi daj znac na pw

Lopciu urodziła 11-07 po 16 Natalkę :)

reklama
O Zabciu , biedny Antonio Ale na zapas się nie martw będzie dobrzeeeee Glowa do góry Całuski

Suzi daj znac na pw

Lopciu urodziła 11-07 po 16 Natalkę :)
ehh wyprzedzilas mnie ;-) a tez chcialam napisac ze Natalka juz na swiecie ;-)

a co do Antosia w srode bylam juz z nim na zleconych badaniach krwi i rtg boderek i zarejestrowalam go juz na kolejna wizyte u pani neurolog i wizyte mamy 17 wrzesnia , dzwonilam tez w srode do bydgoszczy i kobieta do mnie mowi ze mam zadzwonic za miesiac bo narazie niemaja rozpisanych terminow i nemoga rejestrowac :szok: a ja ze co ze za miesiac???a ona no to pani sproboje za 2 tygodnie :dry: no to ok mysle ale wczoraj tak sobie pomyslalam ze nawet niewiem ktory to szpital i na jakiej ulicy i zadzwonilam do nich zeby o to zapytac i pani mi podala ze szpital wojskowy i ze cos sie juz ruszylo z badaniami i ze jeszcze niewedza jakie beda terminy ale kazali im juz zapisywac dzieci na to badanie i w serpniu i wrzesniu beda oddzwaniac juz z konkretnymi terminami :-D:-) odrazu mi Antosia zapisaly i powiedziala ze jeszcze w tym roku beda zrobione te badania :tak: takze mialam wczoraj szczescie bo jakbym zadzwonila tak jak kazaly za miesiac to kolejka bylaby juz pewnie do polowy przyszlego roku :baffled: ale na szczescie juz Antos jest wpisany w kolejke :-) teraz tylko czekac na wizyte kontrolna i na telefon z wiadomoscia kiedy mam sie stawic na oddzial szpitalny

kochane po latach w sumie, ale wpadam pochwalić się Wam moim trzecim szczęściem :) Jestem w 11tc. Całusy! ps. Widzę że urzędujecie tu ostro!!!!

witaj Lopciu to czekamy z niecierpliwoscia na foteczki ;-) a do czytania za wiele niemialas bo pustawo tu ostatnimi czasy ;-)

hej dziewczyny
jestesmy juz po wczorajszej wizycie u neurologa :-( siedzialam tam od 16 tak dlugo czekalismy ze weszlam dopiero po 18 a wyszlam o 19...mialam nadzieje ze dowiem sie wkoncu czegos konkternego o Antosiu i dowiedzialam sie az za duzo :zawstydzona/y::-( za chwle musze budzic dzieci i jedziemy do grudziadza na badanie krwi Antosia i przeswietlenie bioderek , ponadto dostalam skierowanie az do Bydgoszczy zeby zarejestrowac sie na oddzial na cala dobe na jakies badanie EMG wbija mu igle w mesnie i beda sprawdzac ch prace w spoczynku i w napieciu pani dr powiedziala ze antos ma zmniejszone napiecie miesnowe w nozkach i stad taki jecho dziwny chod w zaswiadczenu napisala nam obserwacja w kierunku dyskretnego niedowladu wiotkiegok dolnych oprocz tego hypotonia ogolna, przeprosty i obserwacja w kierunku chorob nerwowo-miesniowych powiedziala czy musi sprawdzic czy maly niema problemu z przewodzeniem nerwow w miesniach i za dwa miesiace mam sie zglosic na kontrole wiec dzis bede dzwonic do Bydgoszczy i jak bede na badaniach w szpitalu dzis to odrazu go zarejestruje na za 2 miesiace na kontrole do pani dr mam tylko nadzieje ze uda nam sie jesszcze we wakacje dostac do tej bydgoszczy puki corka ma wolne i bede ja mogla do szwagierki dac na 2 dni bo bede musiala z malym tam dobe zostac bo jak zacznie sie szkola to juz bedzie ciezej ...

takze problemy z tescowa narazie schodza na dalszy plan teraz trzeba pozalatwiac wszystko z Antosiem , zmykam bo czas sie zbierac na autobus

milego dnia kobietki
Kochana będzie dobrze, zobaczysz!!! mocno zaciskamy kciuki!!!

kochane po latach w sumie, ale wpadam pochwalić się Wam moim trzecim szczęściem :) Jestem w 11tc. Całusy! ps. Widzę że urzędujecie tu ostro!!!!
Wielkie gratulację!!! A jak się miewa synuś?
Erbuś--> pw

Ściskam Was mocno!
Ps. Żabciu zaproszonko poszło!

reklama
hej kobietki widze sie sie wkoncu troche ruszylo :tak:
suzi jakie zaproszonko? sorki za pytanie ale ostatnio nienadazam za wszystkim :zawstydzona/y:
lopciu dalej czekamy na foteczke malej dlugo wyczekiwanej ksiezniczki ;-):tak:
kerna gdzie cie wcielo pokazuj sie czesciej
svensonka hej jak tam urlop w pl?

a ja sie chcialam pochwalic ze juz do mnie zadzwonili z Bydgoszczy :-) a pani twierdzila ze bedza dzwonic dopiero pod koniec sierpnia lub we wrzesniu ale juz mamy termin zaklepany z Antosiam na badanie i mamy sie stawic 22 sierpnia :-) ciesze sie ze zalapalam sie jeszcze w e wakacje bo wtedy latwiej mi znalesc opieke dla corki jak niechodzi do szkoly :tak: spedzi dwa dni u cioci :-) i w poniedzialek bylam u tego rehabilitanta co metoda vojty rehabilituje i zapisalismy sie juz bedziemy jezdzic w kazdy czwartek ale niestety miejsc na nfz u niego juz niebylo wolnych wiec bedziemy jezdzic prywatnie :zawstydzona/y: no ale trudno najwazniejsze zeby wkoncu zaczac cwiczyc bo i tak juz czekalam az z urlopu wroci a w srode jedziemy do pani dr bo tez wrocila z urlopu i pokaze mi jak mam zawijac bandazami norki Antosia (niby ma to pomoc wyprostowac mu stopki ale zobaczymy) troche bedzie ciezko bo w bandazach bdzie musial byc caly czas maja byc sciagane tylko na czas cwiczen mam nadzieje ze norki niebeda mu sie za bardzo pocic w nich w ta pogode...oby tylko pomogly

ojej znow sie rozpisalam :-p milego pogodnego dnia wam zycze kochane

Do góry