@pixi.nova bo ja taka trochę panikara jestem
na razie nie biorę, czekam cierpliwie na wizytę i zobaczymy co będzie dalej
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mokka na którymś forum czytałam o tym leku, choć to lek rzadko przepisywany,@pixi.nova bo ja taka trochę panikara jestemna razie nie biorę, czekam cierpliwie na wizytę i zobaczymy co będzie dalej
Kasiu dopóki kupa nie jest zielona ze sluzem lub krwią, albo spieniona strzelajaca, czarna - to wszystko jest Oki :-*I ja! Poslij @Porzeczka1234. @agatush, stopniowa zmiana kupek z zoltych na pomaranczowawe jest ok? Konczymy pomalu 6t.
@pixi.nova u kogo ostatecznie sie bedziesz leczyc?
Ola, to straszna tragedia( nie wyobrazam sobie takiej małej myszkibez mamy...
Asienka od kilku dni mnie rozpoznaje i reaguje usmiechem. To wynagradza caĺe zmęczenie!
Ja we wtorek wizytuje, nie mozemy sie z M doczekacnie robilismy tego od walentynek haha mamy stresa
![]()
Kochane jeszcze nie ma mnie w domu nie ogarnę dziś chyba ale jutro opiszę [emoji4] wszystko fajnie jestem bardzo zadowolona dostałam badania jestem agresorem hah no i same wiecie trzeba po badaniach obrać plan dzialania [emoji4] doktor miodzio człowiek ♡
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Bea, ja zaczynam w dniu kiedy zwalniasz brzucholekKtora na dniach testuje?? Ja swoj bemben moge podzielic jak tort wiec teges marshia szlas na zywiol ??
A ja sobie widzisz wyszukuje właśnie objawów, bo jest czas potencjalnej implantacji wiec wyobraźnia pracuje@bertha co u Ciebie?
ja sławna 

hura