• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ból piersi we wcześniej ciąży

Fionka91

Zaciekawiona BB
Hej,

Mam pytanie, czy mogłaby któraś opisać swoje doświadczenia związane z bólem piersi na początku ciąży ? Generalnie jestem przed wykonaniem testu (dzisiaj 35dc). Cykle mam ostatnio bardzo różnie w granicach 30 dni dlatego wstrzymuje się z testowaniem bo boje się kolejnego rozczarowania. Od kilku dni mam dziwne takie dolegliwości w piersiach, czasem mam wrażenie ze mam takie uderzenia gorąca, czasem mam wrażenie ze mnie mrowia sutki. Zazwyczaj przed @ bolą mnie całe piersi...Jak to było u was ?

reklama
Rozwiązanie
To może z testem jeszcze poczekaj. Po co masz się stresować. Wyluzuj... Możecie oboje łykać kwas foliowy. Podobno u facetów też poprawia jakość nasienia. Weźcie może urlop żeby trochę odpocząć i może wtedy zaskoczy. Trzymam mocno kciuki!!!
reklama
To może z testem jeszcze poczekaj. Po co masz się stresować. Wyluzuj... Możecie oboje łykać kwas foliowy. Podobno u facetów też poprawia jakość nasienia. Weźcie może urlop żeby trochę odpocząć i może wtedy zaskoczy. Trzymam mocno kciuki!!!

Rozwiązanie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry