Witam, jestem tu nowa od paru lat walczymy z mężem o dziecko, do tej pory liczyliśmy się okolo4 lat w Lublinie niestety nieskutecznie. Postanowiliśmy się przenieść do Artemidy w Białymstoku tylko nie znamy tych lekarzy. Bardzo proszę o szczerą opinię kogo polecacie: dr. Domitrz, dr. Jacek Szamatowicz, dr Wołczyński, dr. Zboch?
reklama
Rozwiązanie
Bardzo Ci dziękuję za informację jeszcze się zastanowię nad wyborem kliniki i lekarza. DziękiNie polecam Artemidy. Lekarze z tej kliniki przyjmują w Olsztynie i byłam bardzo niezadowolona. Pomimo, że do Olsztyna mam 80km to wolałam jechać 300km do Białegostoku do Bociana. Mnie w Bocianie leczył dr Grygoruk i byłam bardzo zadowolona. Dzięki niemu mamy córeczkę. Dr Pietrzycki też jest bardzo chwalony.
Buba88
Fanka BB :)
Hej Mania555,dlaczego wybraliście akurat Artwmidę? Niestety nie podpowiem Ci z wyborem lekarza, ale bardzo dobre opinie ma klinka Bocian - mam kilka koleżanek,ktorym tamtejsi lekarze pomogli zajsc lub donosic ciaze z problemami!Witam, jestem tu nowa od paru lat walczymy z mężem o dziecko, do tej pory liczyliśmy się okolo4 lat w Lublinie niestety nieskutecznie. Postanowiliśmy się przenieść do Artemidy w Białymstoku tylko nie znamy tych lekarzy. Bardzo proszę o szczerą opinię kogo polecacie: dr. Domitrz, dr. Jacek Szamatowicz, dr Wołczyński, dr. Zboch?
Hej Mania555,dlaczego wybraliście akurat Artwmidę? Niestety nie podpowiem Ci z wyborem lekarza, ale bardzo dobre opinie ma klinka Bocian - mam kilka koleżanek,ktorym tamtejsi lekarze pomogli zajsc lub donosic ciaze z problemami!
natasza_intro
Fanka BB :)
Nie polecam Artemidy. Lekarze z tej kliniki przyjmują w Olsztynie i byłam bardzo niezadowolona. Pomimo, że do Olsztyna mam 80km to wolałam jechać 300km do Białegostoku do Bociana. Mnie w Bocianie leczył dr Grygoruk i byłam bardzo zadowolona. Dzięki niemu mamy córeczkę. Dr Pietrzycki też jest bardzo chwalony.
Bardzo Ci dziękuję za informację jeszcze się zastanowię nad wyborem kliniki i lekarza. DziękiNie polecam Artemidy. Lekarze z tej kliniki przyjmują w Olsztynie i byłam bardzo niezadowolona. Pomimo, że do Olsztyna mam 80km to wolałam jechać 300km do Białegostoku do Bociana. Mnie w Bocianie leczył dr Grygoruk i byłam bardzo zadowolona. Dzięki niemu mamy córeczkę. Dr Pietrzycki też jest bardzo chwalony.
Podziel się: