Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak ,od początku duphaston, luteina i acard, a ciąża przebiegła bez problemów, wręcz idealnie, bez wymiotow, złego samopoczucia, urodziłam 4 dni po terminie ,córeczka 59cm i 3870Gratuluję ! Jak przebiegła ciąża ? Byłaś na lekach ?
Przykro mi robiłaś jakieś badania już ? Czy ciąża pierwsza i druga na lekach ?Bardzo mi przykro.
U mnie 2 synów 19 i 13 i 2 poronienia a właściwie to obumarcia.
Dziękuję i życzę Ci powodzenia l!Bardzo mi przykro. Ja też zaczęłam robić badania, ale te co zrobiłam wyszły dobrze. A później już zaszłam w kolejną ciąże i cały czas jestem na accardzie + leki od Endo. Mam nadzieję, że Twoje wyniki również będą ok i doczekasz się swojego upragnionego maleństwa ❤
Gratuluję ! Jak przebiegła ciąża ? Byłaś na lekach ?Tak ,udało się za 3 razem ,mam 10 miesięczna coreczke
Tak ,od początku duphaston, luteina i acard, a ciąża przebiegła bez problemów, wręcz idealnie, bez wymiotow, złego samopoczucia, urodziłam 4 dni po terminie ,córeczka 59cm i 3870Gratuluję ! Jak przebiegła ciąża ? Byłaś na lekach ?